300 milliónyit rabolt össze egy gazdag nőkre specializálódott testvérpár

Címkék: gazdag, rablás, pénz, ékszer

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Daniel Mykoo összesen 84 rablást ismert el, amelyeket többnyire London előkelő részein, így Hampstead és Chelsea területén követett el, néha testvérével közösen. A gazdag nőkre szakosodott testvérpár legtöbbször készpénzt és ékszereket vitt magával. Az okozott kár egymillió fontra, vagyis közel 300 millió forintra tehető.

Dúsgazdag nőket, köztük brit hírességeket fosztott ki az a két tetvér, aki London előkelő negyedeiben csapott le az áldozatokra. Matthew és Daniel Mykoo legtöbbször készpénzt és ékszereket vitt magával a támadások után.


Nicole Farhi-t az otthona előtt fosztották ki

A hazájában közismert tervezőre, Nicole Farhi-ra - ahogy több áldozatukra is - a saját otthona bejáratánál támadtak rá. Mint utóbb kiderült, csupán Daniel Mykoo volt az elkövető.

A 29 éves férfi eddig 84 rablást ismert el 1999-ig visszamenőleg. Testvérét összesen hét támadásban való részvétellel vádolták, ebből ő maga kettőt ismert el, kettő alól pedig felmentették - így a divattervező elleni rablás alól is.

A leginkább Hampstead és Chelsea területén ténykedő páros zsákmányát a hatóságok mintegy 1 millió fontra, vagyis több mint 300 millió forintra teszik.

Nem csak a rabolt pénz és ékszerek értéke, valamint a dúsgazdag áldozatok miatt számít különlegesnek a Mykoo testvérpár ügye brit hatósági berkekben. Ők számítanak az utóbbi évtizedek leghatékonyabb, és legsűrűbben lecsapó londoni rablóinak.

Ezt a fajta negatívrekordot, úgy tűnik, honorálták is. Brit lapértesülések szerint ugyanis a duó vezéregyéniségének számító Danielt Nicholas Browne bíró életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte szeptember 23-án.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5