Rolls-Royce ékszertollat kínál 16 millióért a magyar cégalapító

Címkék: luxus, toll, Gallerani Phantom, Rolls-Royce

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A milánói Gallerani 16,3 millió forintért kínálja kézzel gyártott termékét. Az ékszertoll aranyból, platinából és gyémántból készül, mindössze 33 készül belőle. Érdekesség, hogy a cég alapítója magyar származású.

Limitált, 33 darabos széria készül a különleges tollból, amelynek ára 60 ezer euró (16,3 millió forint).


Rolls-Royce-formák a tollon

A gyártó véleménye szerint az alacsony példányszám és a felhasznált nemes anyagok garantálják, hogy a toll értéke a későbbiekben tovább növekszik. Természetesen minden egyes darabot kézzel szerelnek össze, akárcsak a különleges autók esetében.

A Gallerani Phantom ékszertollat a cég honlapján keresztül, október közepétől lehet megrendelni. A modellt a Rolls-Royce autói ihlették, a jellegzetes motívumok tetten érhetőek az írószerszám külsején.

deluxe.hu
Platina, arany és gyémánt

A toll teste 18 karátos aranyból, az alkatrészek egy része (például a hegy) tiszta platinából készült, a végén látható turbina és a gyűrű anyaga fehérarany. Az utóbbin tíz gyémánt látható körben, ezek összesen 1,2 karátosak.

A milánói gyártó szerint nemcsak az ismert luxusautók egyes arculati elemeit (mint a jellegzetes hűtőmaszkot) vette át a Rolls-Royce-tól. Célja, hogy a magas technikai színvonalat és a megbízhatóságot is megjelenítsék íróeszközükkel. Az első tollat a Rolls-Royce elnöke kapja, amelyet a gyártó cég munkatársa személyesen ad át.

Érdekesség, hogy a milánói székhelyű cég alapítója, David Gallerani magyar származású és születésű, eredeti neve Kristofek Dávid. Cégének célja, hogy minden évben 33 különleges tollat gyártva tényezővé váljanak a piacon.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5