Előkerültek az arab hercegnő ellopott ékszerei

Címkék: ékszer, arany, bűnügy, Szaud-Arábia

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Előkerült azoknak az ékszereknek a nagy része, amelyeket augusztusban loptak el egy szaúd-arábiai hercegnőtől. Az ékszerek egy nyaralás során tűntek el egy luxushotelből Szardínia szigetén. A tizenegymillió eurót (hárommilliárd forintot) érő drágaságokat egy hajó kabinjában találták meg olasz felségvizeken.

A hajó, ahol a lopott ékszerek voltak, Szardíniáról tartott a Rómától északra lévő Civitavecchia kikötőjébe. A nyomozók feltételezése szerint egy nemzetközi banda áll a bűncselekmény hátterében.


Eltűntek, meglettek (képünk csak illusztráció)

A tettesek augusztus elején hatoltak be a szaúd-arábiai hercegnő lakosztályába Porto Cervóban, és magukkal vitték az ékszerekkel tömött széfet. A rablás idején a hercegnő nem tartózkodott a szobájában.

"A tolvajok álkulcsot használtak. Vacsoraidőben tíz perc alatt, zajtalanul sikerült kibontaniuk és elvinniük a szaúdi alkirály lányának lakosztályában lévő széfet" írtuk annak idején a La Stampa című napilap nyomán. A torinói lap értesülése szerint a széfet csak szilikonnal rögzítették a falba.

A lopás nagy visszhangot keltett. Szaúd-Arábia római nagykövetségéről a katonai attasé is Szardíniára utazott, hogy felügyelje a nyomozást, illetve előkészítse annak nemzetközi szintre való kiterjesztését.

Az esetet az is pikánssá tette, hogy ugyanannak a szállodaláncnak más hoteljében is történt abban az időszakban nagy értékű lopás.

Porto Cervo Szardínia Costa Smeralda partvidékének fő nyaralóövezete, milliomosok kedvenc pihenőhelye, villákkal és jachtokkal tarkított üdülőparadicsom.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5