Luxuskollekcióval támadt fel a Fabergé

Címkék: ékszer, Fabergé, arany, gyémánt

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Fabergé az orosz forradalom óta először új ékszerkollekciót mutatott be. Az elsősorban ékszertojásai miatt ismert nagy múltú cég elképesztően drága, száz darabból álló termékpalettával tért vissza. Egyetlen svájci boltjukban és az interneten kínálják ezeket.

A Les Fabuleuses nevű kollekciót Tatyana és Sarah Fabergé mutatta be, akik az alapító, Gustav Fabergé szépunokái. A cég megteremtőjének fia, Peter Carl Fabergé tette naggyá az ékszerész brandet, amikor a cár megrendelésére elkészítette az első híres Fabergé tojásokat.

A cég jellegzetes jegyeit (és rengeteg drágakövet) magukon viselő új termékek a híres párizsi tervező, Frederic Zaavy munkái, a brand eredeti arculatát figyelembe vevő művészeti vezető Katharina Flohr volt.

deluxe.hu
Tatyana Fabergé, Katharina Flohr kreatív igazgató és egy ékszer

A 100 darabos kollekció legolcsóbb darabjának ára 26 ezer font (8 millió forint), a legdrágább 6,2 millió font (1,2 milliárd forint). És ami szintén újdonság (és nem jellemző ebben a szegmensben), vásárlásra a cég új online boltjában is lehetőség nyílik.

A másik lehetőség, hogy az érdeklődő a cég szintén új genfi üzletében vásárol. Máshol nem kapni Fabergé ékszert, a cég nem szerette volna, ha bármelyik lánc kínálatába kerülne belőle. A Fabergé vezetője, Mark Dunhill szerint egy ilyen páratlan luxuscég nagy kockázatot vállalt volna, ha akár csak maga is bolthálózat építésébe fogott volna.

Inkább úttörő üzleti modellel próbálkoznak, amelynek része, hogy a luxusékszereket akár a reménybeli vásárló jachtján is bemutatja annak tervezője. Ugyanakkor a honlap szolgáltatásai is páratlanok.

Értékesítési vezetőjük több nyelven beszél, akivel a kapcsolatot az érdeklődők videó-, vagy más kapcsolaton keresztül is felvehetik.

A cég 2007 óta a Pallinghurst Resources tulajdonában van, az ő tőkéjük is kellett a legenda újraélesztéséhez.

A kollekció ihletője a tenger, a téma a kígyó alakú gyűrűkön keresztül a kagyló fülbevalókig tetten érhető. Másik jellemzőjük a rengeteg felhasznált drágakő.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5