Pedro Almodóvar limitált szériás kávéscsészéket tervezett

Címkék: Illy, kávé, Almodóvar, csésze

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A spanyol rendező mindig nagy visszhangot keltett tabudöntögető filmjeivel. Most más területen próbálta ki magát, kávéscsészéket tervezett. Az Illy különleges kiadású szettjének darabjain egy-egy filmjét idézte meg.

Az Illy legújabb, limitált  példányszámban piacra kerülő kollekcióját az ismert spanyol rendező, Pedro Almodóvar tervezte. 1992 óta a vezető olasz kávégyártó rendszeresen működik együtt vizuális téren kiemelkedő művészekkel. A 2009 októberétől kapható kollekcióban hatdarabos, Almodovar témájú kávés szettet mutatnak be.

deluxe.hu
Egy, a hat vidám csésze közül

Az egymáshoz illő poharakon és tányérokon a rendező legnépszerűbb filmjeinek motívumai jelennek meg. A cég művészeti vezetője, Carlo Bach azt nyilatkozta, hogy számukra megtiszteltetés, hogy egy ilyen neves művésszel dolgozhatnak együtt. Véleménye szerint az új szett semmihez sem hasonlítható.

Szerinte sajátos, hogy a szett darabjai egyszerre idéznek elkészült alkotásokat, miközben teljesen új termékként jelennek meg a piacon. Az idézett művészeti igazgató a rendező nagy tisztelője, innen jött az ötlet, hogy felkérjék tervezőnek.

A cég neve nagy, nemzetközi művészeti kiállítások és rendezvények támogatói között is megjelenik, fiatal művészeket is segítenek. Az Illy Art Collection készletek tervezői között olyan neveket találunk, mint Jeff Koons, Federico Fellini és Francis Ford Coppola.

A limitált kiadású, számozott darabok egy részére ma már gyűjtők vadásznak. Ez lehet később talán az Almodóvar szett sorsa is, a már kapható, Penélope Cruz arcképével díszített ára 50 font (15 ezer forint).

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5