Parfüm több százezres csomagolással

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Exkluzív, Swarovski kristályokkal díszített flakonban kínálja legendás illatát a Puredistance. A parfüm az eredeti ár többszörösébe kerül, ha a limitált szériás kiadást választjuk.

A Black Crystal Masterpiece ötlete 2008 novemberében született meg, amikor a Puredistance csapata Moszkvában tartózkodott. Tudták, hogy a gazdasági válság miatt nem lesz könnyű dolguk, de arra gondoltak, hogy az időtálló exkluzív termékekre nincsenek hatással a kedvezőtlen gazdasági folyamatok. Jean Patou példája lebegett a szemük előtt, aki 1929-ben, a lehető legrosszabb időben, a nagy gazdasági világválság idején dobta piacra méregdrága Joy nevű illatát.

Puredistance
A Puredistance új illata különleges csomagolásban

A Puredistance Swarovski kristállyal készült parfümszettje korlátozott számban kerül forgalomba. A minimalista dizájn, a fekete és az arany klasszikus kombinációja az eleganciát és a luxust jelképezi. Minden egyes flakonba sorszámot gravíroztak.

Jan Ewoud Vos, a parfümház alapítója a Puredistance új dizájnját Coco Chanel kis fekete ruhájához hasonlította, ami ma egyet jelent a sikkes és egyszerű eleganciával.

A parfümök a firenzei, szeptember 11-13 között megrendezett Fragranze vásáron fognak bemutatkozni, és a parfümház bécsi üzletében, a Puredistance Perfume Lounge-ban is megvásárolhatók.

Black Crystal Masterpiece két változatban kerül forgalomba. A 2750 euróért (756 ezer forintért) kapható 'Black Crystal & Gold' nevű szettből mindössze 750 darab készült.

Az exkluzív készletben két Puredistance I spray található. A Black Crystal & Steel egy olcsóbb árkategóriát képvisel, a beltartalom ugyanaz, és már 1750 euróért (480 ezer forintért) megvásárolhatjuk az 1250 csomag valamelyikét.

A limitált szériás kiadásban az exkluzív csomagolást kell megfizetni, a 17,5 milliliteres Puredistance parfümspray a kereskedelmi forgalomban egyébként mindössze 165 euróba (45 ezer forintba) kerül.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5