Másfél milliós jegygyűrűt vett partnere pénzén a megcsalt nő

Címkék: ékszer, Tiffany, per, csalás

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Nem kapott büntetést az a kanadai nő, aki másfél millió forintos jegygyűrűt vásárolt magának expartnere hitelkártyájával, miután fény derült a férfi hűtlenségére.

Dawn Buckler bosszút esküdött, amikor három évvel ezelőtt felfedezte, hogy partnere, az egykor rocksztári babérokra törő Rocco Barker hűtlen volt hozzá. Kiderült, hogy a nyolcvanas évek több nem túl sikeres zenekarának tagja titokban egy másik nővel élt együtt.

telegraph.co.uk
Dawn Buckler gyűrűvel vigasztalódott

A megcsalt nő bosszúból rendelt a Tiffanytól egy 5000 fontos (több mint másfél millió forintos) eljegyzési gyűrűt, az összeget pedig a férfi hitelkártyájáról emelte le. Korábban ugyanis Barker ígéretet tett arra, hogy egy pontosan ennyibe kerülő ékszert vásárol neki, de az ajándék váratott magára, és a lánykérésre sem került sor. A vérig sértett kanadai nő ezután egy üzenetben közölte a férfival, hogy ez a büntetés a hűtlenségéért.

Dawn Buckler ügyét a bíróság mindössze 35 percig tárgyalta. A 34 éves kanadai nőnek hitelkártyával való visszaélésért kellett felelnie a bíróságon. A bíró végül úgy döntött, hogy a nő nem követett el bűncselekményt.
 
A bíróság döntésének közzététele után a marakodó párost rendőrök választották szét, ugyanis a tárgyalóterem elhagyása után egymásnak estek. Barker azt kiabálta, hogy vissza akarja kapni a pénzét.
 
Dawn Buckler 2002-ben ismerkedett meg a Wasted Youth és a Flesh For Lulu zenekarok egykori tagjával. Bár az egykori zenésznek állítólag már az első pillanattól nem volt szimpatikus a kanadai nő, 2005-ben együtt költöztek Spanyolországba.

Egy Barcelona közelében levő villa felújításába kezdtek, hogy egy hírességek és sztárok által kedvelt luxus színvonalú nyaralóhellyé alakítsák.

Barker jelzálogot helyezett londoni otthonára, és 500 ezer fontot (157 millió forintot) költött el a renoválásra. Közös életükről egy valóságshow is készült Costa Chaos címmel.

A bíróság döntése értelmében a spanyolországi villát az egykori pár továbbra is közösen tarthatja fent. Az ötszobás villát heti 2500 fontért (784 ezer forintért) adják ki.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5