Milliomos férjre vadászik egy televíziós asszisztens

Címkék: milliomos, luxus, házasság, hozomány, gazdag

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Milliomos bankszámlával rendelkező férj keresésébe fogott egy brit televíziós asszisztens. Rebecca Arnolds megváltoztatta a külsejét és több házasságközvetítőnél is próbálkozott, tapasztalatait pedig egy dokumentumfilmen örökítette meg.

Rebecca Arnolds partikra sem szívesen járt el, mert nem tudott senkit magával vinni, és baráti körének tagjai már mind megállapodtak. Az említett nők nagy része igen tehetős férjet választott magának, és nem rejtették véka alá, hogy kompromisszumokat kötöttek az anyagi jólét elnyeréséért.

A televíziós asszisztensként dolgozó, 28 éves Arnolds ezek után elhatározta, hogy ő is szerez magának egy milliomos férjet, próbálkozásairól pedig egy dokumentumfilmet készít a Channel4 csatornának.

dailymail.co.uk
Mindent bevetett

A férjvadászat első állomása az volt, hogy Rebecca felkeresett egy stylistot, és a segítségével megváltoztatta külsejét, elegáns darabokra cserélte a farmert és a tornacipőt. Parókát, ékszereket és dizájnerholmikat kölcsönzött.
 
A hozományvadász először egy elit villámrandira ment el, de nem járt sikerrel, ezután egy luxusautó-bemutatón próbálkozott. Itt csak a milliomosok ügynökeivel találkozott, akik  nem voltak  hajlandóak megadni munkaadójuk elérhetőségét.

Az Ascot lovasparkban számos tehetős férfit látott, de őket jobban érdekelték a lovaik, mint az ismerkedés. Ekkor arra gondolt, hogy talán nem a megfelelő korosztálynál próbálkozott. Hiszen nem mindenki a harmincas éveiben válik milliomossá.

Regisztrált a Sugardaddie.com oldalon, amelynek segítségével fiatal és csinos hölgyek nem éppen zsenge korú és vonzó, de nagyon gazdag párra találhatnak. A cikk írója egy 67 éves, pocakos milliomossal randevúzott, a program pedig az volt, hogy motorozni mentek, majd a lovagja kioktatta, hogy a teljesítmény arányában számíthat "jutalomra".

Ezután egy olyan társközvetítő ügynökségnél keresett társat, ahol a regisztrációs díj a gazdag urak számára 6000 font (1,8 millió forint) volt. A házasságközvetítő iroda Nizzába küldte, hogy egy magas beosztású üzletemberrel találkozzon. A Jack nevű, igen gazdag brit ingatlanfejlesztő helikopterrel vitte Cannes egyik legdrágább éttermébe, majd arról faggatta, hogy miért nem sikerült eddig párt találnia.

A televíziós asszisztens már itt tudta, hogy nem sikerül megfelelnie a férfi elvárásainak.

Bár a randevú egy csókkal végződött, a nő hiába várt a férfi telefonhívására, és szomorúan állapította meg, hogy ez az eljárás a férfiaknál egyáltalán nem pénztárcafüggő.

A nő végül úgy döntött, nem akar mindenáron dúsgazdag férjet. A milliomos partner megtartásához nem elég a kinézetét megváltoztatnia, hanem alázatosan kell viselkednie, és az sem kizárt, hogy a luxuséletért cserébe fel kell adnia a karrierjét, és valaki más igényeinek kell alárendelnie az életét, írta a beszámoló végén.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5