27 millióért vehetünk delfint

Címkék: De Grisogono, ékszer, gyémánt, arany, luxus

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Delfines gyémántkarkötőt készített a svájci De Grisogono óra- és ékszerház. A 27 millió forintos modell korántsem a legdrágább darab a kollekcióban.

Az ékszer készítői kék zafírokból és szürke gyémántokból formázták a karkötőt díszítő delfint. Az ékköveket feketített, 18 karátos arany foglalatba helyezték el. Zafírból összesen 238,15 karátnyi, gyémántból pedig 36,10 karátnyi került a karkötőre, ez, valamint a professzionális kézimunka indokolja a karperec 144 100 dolláros (27 millió forintos) árát.


27 milliós karperec

A luxusékszer egy olyan kollekció része, amelynek darabjai fekete gyémántból készültek, a dizájner az inspirációt többek között különféle állati motívumokból merítette.

A delfines karkötő korántsem a legdrágább darab a kollekcióban, egy fekete és fehér gyémántokkal, rubinokkal és smaragdokkal díszített tigrises karkötő 192 800 dollárba (36 millió forintba) kerül, egy türkizből, rubinból és gyémántból készült karperec ára pedig több mint egymillió dollár, azaz 188 millió forint.

Az 1993-ban alapított cég új lendületet varázsolt a dizájner ékszerek világába, és bevezette a különleges formatervezésű, fekete gyémántokból készült ékszereket. Óra- és ékszerkollekciója mellett különleges kiegészítőket is kínál a vásárlói részére.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5