Pierre Cardint Lacoste elpusztításával vádolják

Címkék: Lacoste, Pierre Cardin, ingatlan

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Aggódnak a településük jövőjéért a franciaországi Lacoste lakói, ugyanis a híres francia divattervező, Pierre Cardin már a negyvenkettedik épületet vásárolja meg a településen.

A franciaországi Lacoste lakói azzal vádolják Pierre Cardint, hogy megsemmisíti a falujukat, ugyanis a francia divattervező sorozatban veszi a településen eladó ingatlanokat, írja a The New York Times.

Cardin eddig 42 épületet vásárolt meg Lacoste-ban, így többek között de Sade márki, 18-19. században élt francia arisztokrata író kastélyának a maradványait is.


A 87 éves dizájnert a falu tönkretételével vádolják

A dizájner eddig több mint 30 millió dollárt fektetett be a településen lévő ingatlanokba. Nyitott továbbá egy kávázót is, amely a De Sade márki nevet kapta, valamint nyaranta zenei fesztiválokat szervez a fiataloknak.

Mindezek ellenére a helyiek aggódnak, mivel attól félnek, hogy a divattervező felvásárolja az összes eladó ingatlant a településen, és a magas árak miatt az új generációnak nem lesz lehetősége megvenni az épületeket. Nem mellékes tény továbbá Cardin életkora sem - 87 éves -, ezért a helyiek aggódnak, hogy mi lesz a felvásárolt ingatlanok sorsa a tervező halála után.

A divattervezőt állítólag kifejezetten irritálja ez a fajta hozzáállás. "Nem értem ezeknek az embereknek a felháborodását, hiszen semmit sem tettek a falujukért, ahol egészen sokáig nem volt csatorna, sőt, éjszakánként még áram sem. A települést én mentettem meg" - nyilatkozta a férfi.

A lap megjegyzi: bár a név azonos módon íródik, a falunak semmi köze a Lacoste márkához.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5