Las Vegas szigorúan zártkörű klubja

Címkék: Las Vegas, Noir Bar, bartender, híresség, klub

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy exkluzív klub megválogatja a vendégeit. A tapasztaltabbak azonban azt állítják, mindenhová be lehet jutni megfelelő mennyiségű pénzzel. Egyetlen hely van Las Vegasban, ahol állítólag még ez is kevés: aki nem elég híres, nem léphet be a kapukon.

examiner.com
A Noir Bar belülről
Az Examiner.com újságírója legalábbis azt állítja, megtalálta a legexkluzívabb Las Vegas-i klubot. A Luxor Hotel and Casinóban található Noir Bar a bárspecialista szerint az egyetlen hely a kaszinók városában, ahol nem vásárolhatjuk be magunkat a celebekkel teli terembe.

Ennek megfelelően a fényképezőgép használata is szigorúan tilos, hogy a hírességek a másnapi pletykalapokban látható következmények nélkül szórakozhassanak.

A bejáratnál vörös szőnyeg várja a limuzinokból kilépő sztárokat, akik a bőr- és gyöngyházborítású falak mellett elhaladva beléphetnek a VIP-terembe. Itt egy 250 ezer dolláros (47 millió forintos) Swarovski kristályos óriási csillár alatt, krokodilbőr fotelekben üthetik el az időt.

Itt nemcsak az italok topkategóriásak, hanem a bárpultnál álló személyzet is. A hely tulajdonosai a legkeresettebb bartendereket és mixológusokat alkalmazza, hogy ne csupán az itallap alapján lehessen válogatni. A folyadékok mesterei először felmérik a hírességek igényeit, és ennek megfelelően állítják elő a koktélokat.

A legkeresettebb ital a mogyorókrémes Jelly Martini, de 1200 dollárért (223 ezer forintért) a Hardy’s Perfection konyak fajtáiból válogathatunk.

Persze csak akkor, ha a megfelelő számú ember látta a filmjeinket, vagy hallgatta a zenénket, esetleg más területen vagyunk sikeresek és közismertek. Azoknak, akik egyszerűen csak milliárdosok, továbbra is ismeretlenül cseng majd a Noir Bar neve.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5