Olcsó albérletre cserélte a 775 szobás palotát a hercegnő

Címkék: arisztokrata, albérlet, Eugenie, hercegnő, Newcastle

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Szerény albérletre cseréli a 775 szobás Buckingham Palotát Eugenie hercegnő. II. Erzsébet unokája a jövő hónapban kezdi meg tanulmányait a Newcastle Egyetemen, és ragaszkodott ahhoz, hogy barátaival lakjon együtt.

A milliomos gólya heti 96 fontos (31 ezer forintos) albérletet választott magának, ráadásul a konyhán és a nappalin öt másik diákkal fog osztozni. Bár fényűzőbb lakásra is telt volna, Eugenie hercegnő ragaszkodott ahhoz, hogy barátaival lakjon együtt.

Az angol és művészettörténet szakokra beiratkozott hercegnő lakhatása azonban így is sokba kerül az adófizetőknek, ugyanis a nap 24 órájában a Metropolitan Police testőrei gondoskodnak a biztonságáról, és ez évente 250 ezer fontos (80 millió forintos) költséget jelent.  

AFP
Megelégszik az átlagos albérlettel

A testőrök csapatának most Newcastle-ben is ki kell építeni a bázisait. Egy testőr be fog költözni a hercegnő albérletébe, további két biztonsági őr a kampusz területén kívül, a háttérben dolgozik majd.

A hercegnő az előző évet utazással töltötte, többek között Ausztráliába, Dél-Afrikába, Kambodzsába és az indiai Goába látogatott el. Egy forrás szerint Eugenie hercegnő egyáltalán nincs elszállva a címétől, és azt szeretné, ha ugyanúgy kezelnék, mint bármelyik másik egyetemistát. Az állandó biztonsági őrizetnek sem örül.

Nem mondható el ugyanez nővéréről, Beatrice hercegnőről, akinek egyáltalán nem felelnek meg az átlagos körülmények. A fiatal arisztokrata a londoni Szent Jakab palota egyik lakásába költözött.

A négyszobás apartman felújítására, ami a nem hétköznapi igényekkel rendelkező diáklány otthona lesz a főiskolai évek alatt, csaknem 100 millió forintnak megfelelő összeget költöttek el

A 20 éves hercegnő nemrég fejezte be első tanévet a londoni Goldsmiths főiskola történelem és történelemtudomány szakjain.

Eddig a királyi rezidencia, a Clarence House kettes számú lakásában lakott, unokatestvérei, Vilmos és Harry herceg szomszédságában.

A hercegnő lakhatása egyébként már több mint egy éve központi témának számít a királyi család életében. Már jóval a főiskola megkezdése előtt több luxusingatlant is megnéztek London exkluzív Battersea városrészében, mert az egymillió fontos (318 millió forintos) vagyonnal rendelkező hercegnőben fel sem merült, hogy esetleg átlagos jövedelmű diákokkal lakjon együtt, vagy kollégiumba költözzön.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5