7 millió dolláros gyűrűt dobott piacra a Chopard

Címkék: Chopard, gyémánt, ékszer, dollár, luxus

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Hatalmas, 31 karátos gyémánt díszíti azt a gyűrűt, amit a Chopard dobott piacra. Másodszor akkor akad el a lélegzetünk, amikor az árcímkére tekintünk. Több mint 7 millió dollárért (1,3 milliárd forintért) lehet a miénk a bámulatos ékszer.

Ha a kiszemelt nőt nem csábítja el a mesés vagyon, a milliárdosoknak van még egy esélyük: drágább gyűrűt vásárolhatnak ajándékba, mint Paris Hilton jegygyűrűje. Pedig az sem volt olcsó, de a 4,7 milliós ékszeren csak 24 karátos gyémánt kapott helyet, míg a Chopard 31 karátnak is helyet talált. 7 millió dollárért (1,3 milliárd forintért) miénk lehet az ujjra húzható, csillogó óriás.


Hétmillió dolláros gyűrűt kevesen engedhetnek meg maguknak

A gyémánt Ashoka-csiszolású, ami egy antik csiszolás megújított változata. A gyémánt derékszögűnek tűnik, a szélein finom lekerekítésekkel, és elegáns csillogással. A kő egyébként IF (Internally Flawless) tisztaságú, vagyis még tökéletesen tisztának látszik tízszeres nagyításban.

A William Goldberg által megálmodott csiszolást Saul Goldberg később újratervezte, összesen 62 csiszolt felületet kialakítva a köveken.

A genfi ékszerész vállalatot 1860-ban, 24 éves korában alapította Louis-Ulysse Chopard. A cég luxusórákat, ékszereket és kiegészítőket árul. A vállalat eleinte a precíz szerkezetű és innovatív órák készítése miatt vált ismertté, de mint látjuk, az ékszerek terén sem maradnak le.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5