Újraárverezik Yves-Saint Laurent hagyatékát

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Újabb árverést rendeznek az Yves-Saint Laurent hagyatékához tartozó tárgyakból. Az első aukción 370 millió eurós (99,8 milliárd forintos) bevételre tett szert a Christie's.

A tavaly júniusban, 71 éves korában elhunyt divattervező hagyatékának nagy részét már elárverezte ez év tavaszán a Christie's aukciósház, amely idén novemberben további műtárgyakat dob piacra: Picasso, Fernand Léger és Miró festményei, rajzai, a Saint Laurent-kúria pompás termeit díszítő bútorok és szecessziós tárgyak kerülnek kalapács alá.


Laurent gyűjteményének árverése legutóbb rekordbevételt hozott

A hagyatékhoz tartozó tárgyak első árverése, amely hosszú évek óta a legnagyobb magángyűjtemény-árverés volt Párizsban, 370 millió euró (99,8 milliárd forint) bevételt eredményezett.
    
A november 17-19-ére tervezett második árverésen a pár által az 1980-as években vásárolt és Marcel Proust műveinek hangulatát idéző 19. századi normandiai Gabriel-kúria, valamint két párizsi lakásuk közel 1200 tárgyára lehet majd licitálni.

Elárverezik még egyebek mellett a világhírű divattervező Mercedes Benz autóját, három Hermes márkájú, krokodilbőrből készült bőröndjét és 10 ékszerét is. Az őszi árverésen 3-4 millió euró (809 millió-1 milliárd forint) bevételre számítanak, amelyet AIDS-kutatásra fordítanak.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5