A legdrágább csokiszelet

Címkék: luxus, csokoládé, Wispa, arany

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Wispa Gold csokoládé különleges változatánál nincs drágább a világon. Az édességet ehető aranyozás borítja, és a csomagolópapírja is aranyozott. Az ára is csak a nemesfémhez mérhető, éppen annyiba kerül, mint egy hasonló súlyú aranytömb.

A Cadbury hatalmas (elsősorban online) reklámkampánnyal vezeti be újra a piacra Wispa Gold nevű termékét, ennek része a különleges kiadású csokiszelet is. A sokak által a Gold című dal miatt ismert Spandau Ballet énekese, Tony Hadley mutatta be a különleges szelet Wista Goldot.

telegraph.co.uk
Pontosan aranyáron

A csokoládét a londoni Selfridges áruházban állították ki, külön biztonsági szolgálat vigyáz rá. Egy hétig lehet megcsodálni az áruház ékszerosztályán, mielőtt eladják 961,48 fontért (körülbelül 303 ezer forintért).

Az ára állítólag épp annyi, mintha azonos súlyú aranyból volna. Ehető aranyozás borítja, és a csomagolópapírja is aranyozott. Az eladásból származó teljes összeget egy jótékony célú alapítvány számlájára utalják.

A csokoládét eredetileg 1995 és 2003 között gyártották, a brit nosztalgiahullámot (ahová a Spandau Ballet visszatérése is sorolható) meglovagolva hozzák vissza a piacra.

Ugyan csokoládészeletből nem árulnak drágábbat, de az édes alapanyagból készült már ennél többe kerülő termék. Korábban a szintén londoni Harrods luxusáruház egy prémium kategóriás csokoládékollekciót kínált, amelyből egyetlen doboz 5000 fontba (1,6 millió forintba) kerül.

A különlegesen kivitelezett dobozban 49 darab, kézzel csomagolt, kiváló minőségű, organikus módon termesztett kakaóbabból készült csokoládé található.A világ legdrágább csokoládéi sem vehetik fel a versenyt a világ legdrágább desszertjeivel. A Strawberries Arnaud-t például a New Orleans-be látogató milliomosok számára készítették, hat darab mentával díszített, pácolt eperből és krémből áll.Az 1,4 millió dolláros (260 millió forintos) árat egy 5 karátos rózsaszín gyémántgyűrű indokolja, amely egykor Sir Ernest Cassel, a híres brit bankár tulajdonában volt, aki a 20. század elején kora egyik leggazdagabb emberének számított.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5