Újra aranyba és gyémántba öntik az iPhone-t

Címkék: arany, gyémánt, ékszer, telefon, iPhone, Apple, Sayn Design

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Ezúttal a Sayn Design ékszerészei estek neki az Apple telefonjának, hogy 53 gyémánttal és 24 karátos arannyal vonják be a készüléket. A legdrágább iPhone címért folyó versenybe ugyan valószínűleg nem szól bele ez a versenyző, viszont talán elfogy mind az 500 példány a várhatóan igen drága telefonékszerből.

Kicsit érthetetlen, hogy az iPhone 3GS, az Apple új telefonjának megjelenése után több mint egy hónappal miért gondolja úgy egy dizájner, hogy jó ötlet az előző modellt aranyba önteni. Már csak azért sem, mert az új iPhone alakja milliméterre megegyezik a mostani, méregdrágává alakított példányéval.


Arany, gyémánt, iPhone

A Sayn Design mindenesetre egy új ékszertelefonnal rukkolt elő. Az 50 karátnyi gyémánttal és 24 karátos arannyal bevont készülékből összesen 500 darab készül. A készülék hátoldalán az almalogó alá kerül a cég koronája is, ami 18 karátos aranyból és apró gyémántokból van kirakva.

A német ékszerészcég korábban is kiadott már arannyal bevont iPhone-t, és persze más mobiltelefonokat is.

A tehetősebb ékszerészcégek az Apple telefonját díszítették már arannyal, vörös arannyal, gyémánttal és Swarovski kristállyal is, a legdrágább iPhone cím azonban még mindig Peter Aloisson osztrák ékszerész munkájának jár.

Az ő telefonját ugyanis 1,6 millió fontért (félmilliárd forintért) vásárolhatjuk meg. A kijelzőt 138 csiszolt gyémánttal díszítette, a középső gomb funkcióját pedig egy 6,6 karátos óriásgyémánt tölti be ezen a példányon.

Vannak olyanok is, akik már a nemrégiben megjelent iPhone 3GS-ből készítették el a milliárdosoknak való darabot, Liverpoolban négy dizájner vörös arannyal vonta be a készüléket. Az egyik készítő, Stuart Hughes árusítja majd online boltjában az arany telefont, ami 21 995 fontba, vagyis csaknem hétmillió forintba kerül.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5