Megnyílt a világ első halszállodája

Címkék: hotel, szálló, aranyhal, hollandia

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Goudvissen (azaz Aranyhal) hotel egy amszterdami repülőtéren nyitotta meg kapuit, pontosabban akváriumát. Ez a világ első olyan kisállat szállodája, ahol uszonyos kedvenceinket is el tudjuk szállásolni, ha mi nyaralni indulnánk. A tervező kezét nem csak a praktikum szempontja vezette, teniszpályát és medencét is álmodott a luxusakváriumba.

A kisállatok elszállásolásának problémája sokakat érint, nem véletlen, hogy annyi kutya és macskaszálloda van a világon. Egy amszterdami utazási cég, a D-reizen piaci rést fedezett fel, és halhotelt nyitott. Az akvárium ráadásul illik a cég kampányaiba, mert reklámaiban rendre feltűnnek halak.

nrc.nl
Olimpiai bajnok a megnyitón

Az uszonyos luxusszállót a Schiphol repülőtéren találjuk. Az intézményt stílszerűen egy husszútávú olimpiai bajnok úszó, Maarten van der Weijden nyitotta meg. 

Az óriási akváriumot egy valódi, emberi luxusszállodához hasonlóra építették, került bele teniszpálya és medence (!) is. Akár egyszerre nyolcvan utazó is itt hagyhatja aranyhalát, ennyien ugyanis még kényelmesen elúszkálnak a vízben.

Az Aranyhal a közös terek mellett privát szobákat is kínál, így a mimóza lelkű, vagy éppen agresszív lakók egyedül maradhatnak. Az utazási iroda igazgatója, Steven van Nieuwenhuizen azt is őszintén elárulta, hogy mit tesznek, ha esetleg elhalálozik egy lakójuk.

Nem titkolják el a sajnálatos hírt, és nem cserélik ki másikra a halat, hanem őszintén elmondják gazdájának, hogy mi történt.

És felajánlják, hogy egy másik halat hazavihet a pórul járt utas a cég sajátjai közül.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5