Elixír masszázs kizárólag istennőknek

Címkék: elixír, masszázs, reflexológia

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Ha egyik reggel úgy ébredne valaki, hogy egyszerre szeretne váll-, hát-, talp- és arckezelést kapni, annak nyugodt szívvel ajánlható az elixír masszázs. Mórocz Mónika a reflexológia, és több, csokorba szedett különös fogással gyógyítja és frissíti a vendégeit. Nem hétköznapi helyen, az Istennő Templomban találkoztunk vele.

Úgynevezett női masszázsra jelentkeztünk Mórocz Mónikánál, vagyis "művésznevén" Bűbáj Pannánál, aki honlapján keresztül azt ígéri, hogy a speciálisan hölgyek részére kifejlesztett, 70 perces elixír masszázs után erősödik majd a gyengébbik nem kisugárzása és vonzereje, illetve nem mellékesen kiválóan hat az egészség megtartására, és a jobb közérzet elérésére.

A kezelésen festetlen arccal ajánlatos megjelenni, hiszen az olaj és a puha kezek nem igazán tesznek jót a sminknek. A helyszín a nagykörúti Istennő Templom volt, ami elég nagy kíváncsiságot váltott ki mindenkiből, aki csak hallott a reggeli kezelésről. Nem egy különálló épületről van azonban szó - pedig így képzeltük -, hanem egy óriási lakás ad otthont különféle, nőknek szóló spirituális tanfolyamoknak.

AFP
Négy eltérő masszázs egy kezelésben

Reggel kilenckor még senki sem volt a helyszínen, csak a masszőz, aki bevezetett egy elsötétített, gyertyákkal megvilágított, hangulatos szobába. Bár a templomban lévő "díszlet" kissé furcsa volt a különféle szatén anyagokból összerakott oltár és a sok, női alakot ábrázoló festmény, valamint szobor miatt, mégis különösen megnyugtató volt a hangulat. A misztikus légkört egy nagyon is modern, profi masszázságy, 111 gyógynövényből készített olaj és masszázskrém egészítette ki.

A kezelés alatt kellemes, halk, odaillő zene szólt, és a masszőz alaposan átmozgatott a 70 perc alatt. Kezdte az egészet a hát, a váll, a nyak és a derék átmasszírozásával, az izmok fellazításával, amelyeknek egy része a dolgos hétköznapok alatt szép lassan "letapadt". Ezután következett a comb és a vádli átdolgozása, hogy felpezsdüljön a nyirok- és vérkeringés. Ezek a "fogások" alkalmasak a sziluett formálására és áldásos a hatásuk a cellulitiszre, valamint a lerakódott zsírpárnákra.

A kezelés végig finom és élvezhető volt, mégis a talpon végzett reflexmasszázs keltette fel bennem a legnagyobb érdeklődést. Eleinte ugyanis kellemesnek indult a kezelés ezen része, aztán néhány pont érintése, simítása után fájdalmas lett a reflexológia. Mindez azért van, mert a különböző szerveknek a talpban is megvannak a saját idegvégződései, és ha valamelyik beteg vagy gyulladt állapotban van, azt érintésre rögtön jelzi a talpunk is.

Kiderült tehát, hogy van egy-két problémás szerv, amit kezelni kellene. Igaz, számomra ez eddig is tudva levő dolog volt, hiszen néhány orvos adott már különféle tanácsokat az egészségügyi problémáimra, de a masszőz ezekről mit sem tudhatott, mivel nem ismertük egymást.

AFP
A talpunkon keresztül az egész szervezetet lehet kezelni

Befejezésként a gyógykristállyal végzett arcmasszázst próbálhattam ki, ami végtelenül jó érzéssel és nyugalommal töltött el, hiszen olyan, különleges pontokat érintett a masszőz, amitől az arcom energiával töltődött fel, és - legalábbis számomra -, napokig sokkal frissebbnek hatott a tükörképem.  

A garantált lazulást és félálmot a Tingsag tibeti csengettyű hangja szakította meg. Panna előre figyelmeztetett, hogy ne csodálkozzak, ha a kezelés végén megszólaltatja a kis kolompot. A tibeti csengettyű szerepe az volt a masszázs befejezésénél, hogy az általa kibocsátott rezgések sejtszinten állítsák vissza a belső harmóniát.

Ami engem illet, a masszázs után olyan döntés született bennem, hogy mindenképpen visszatérek még Pannához, mert reményeim szerint itt valódi segítség jöhet, gyógyszerek és mellékhatások nélkül.

Jó néhány masszázson vagyok már túl, de számomra eddig egyik kezelés sem volt olyan átfogó és sokrétű, mint az elixír masszázs. A kezelés megfizethető, mégis luxus körülmények között érezhettem magam. Nem csupán a "szokásos" váll és hát átdolgozása történt meg, hanem kiemelt figyelemben részesült a talpam és az arcom is.

Jó tudni, hogy van egy hely, ahol kiemelt figyelmet kaphat a női test és lélek is. 

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5