Az új iPhone aranyborítást kapott

Címkék: arany, iPhone, Apple, ékszer

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Kevesebb mint egy hónapba telt, hogy megjelenjen a júniusban debütált iPhone 3GS egy ékszernek is beillő verziója. A luxustelefonok megszállottjai most egy valóban gyors készüléket kaphatnak hétmillió forintért.

Az Apple június elején mutatta be az új iPhone-t, ami kevesebb mint egy hónapja jelent meg  nyolc országban. Ehhez képest nagyon gyorsan megjelent a telefon luxusverziója, amin egyszerre négy dizájner is dolgozott. Az iPhone új ruháját Liverpoolban készítették el, hogy a leggazdagabbaknak se legyen kellemetlen megvásárolni az Apple telefonját.


Hétmillió forintért árulják majd az arany iPhone-t

Hasonló külsővel ugyanis már 40 millió Apple-készüléket (iPhone-t és iPod touch-ot) adtak el világszerte, így valami drága és egyedi megoldásra volt szükség.

A dizájnerek által készített külső nem a tiszta arany sárgás csillogását nyerte el: 18 karátos vörös arannyal vonták be, ami tulajdonképpen arany és réz ötvözete, és leginkább az ékszerkészítők használják.

Ez az eljárás tulajdonképpen megduplázta az eszköz súlyát, mivel 150 grammnyi nemesfémet használtak fel az új tok készítésénél, amibe beleszámít az Apple-logó vörös arannyal történő kiemelése is.

Az iPhone 3G kapcsán írtunk már arról, hogy ékszerészek különféle drágakövekkel és arannyal díszítették a telefont, de az új készülék kapcsán most először hallunk hasonlóról. A gazdag vásárlók az arannyal borított külső mellé most tehát még nagyobb gyorsaságot, digitális iránytűt és hangvezérlést kaphatnak, vagyis nemcsak az ékszerekhez illő külső igazodik a különleges igényekhez.

Az egyik készítő, Stuart Hughes árusítja majd online boltjában az arany iPhone 3GS-t, ami 21 995 fontba, vagyis több mint hétmillió forintba kerül.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5