Hetente több mint tízmillió kell a grófnő megélhetéséhez

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A házassági szerződésben szereplő összeg mintegy háromszorosát, csaknem 20 milliárd forintot követel férjétől egy válófélben levő svéd grófnő. A hatalmas összegre azért van szüksége, mert állítása szerint hetente 53 ezer dollár szükséges kiadásai fedezéséhez.

Tovább folytatódik Marie Douglas-David svéd grófnő, I. Lajos badeni nagyherceg leszármazottja és George David vagyonának megosztásáról folyó tárgyalás.

A svéd arisztokrata nő és a korábban a Wall Streeten elemzőként dolgozó George David 2002-ben kötött házasságot. Az üzletember akkor már elvált előző feleségétől, akitől három gyermeke született.

dailymail.co.uk
Csak limuzinra több mint százezret költ hetente

Kapcsolatuk 2004-ben romlott meg, miután fény derült a grófnő hűtlenségére. 2005-ben utólagos házassági szerződést kötöttek, amelynek értelmében az asszony az esetleges válás után 43 millió dollárral (8,5 milliárd forinttal) távozhat a házasságból.

A grófnő azonban tavaly óta férje 329 millió dolláros (65 milliárd forintos) vagyonának csaknem harmadára, 99 millió dollárra (19,5 milliárd forintra) tart igényt, ezenkívül meg akarja szerezni New Yorkban és Svédországban található luxusotthonaik közül az egyiket.

A 37 éves asszony ezt azzal indokolta, hogy kényszerítették a szerződés aláírására, ezenkívül megélhetésének biztosításához heti 53 ezer dollárra (10,4 millió forintra) van szüksége.

A korábban bankárként dolgozó Marie Douglas-Davidnek jelenleg nincs jövedelme, heti kiadásait pedig egy dokumentumban részletezte, amit bemutatott a bíróságnak. Ez alapján csak ruhákra hetente 4500 dollárt (886 ezer forintot) költ, a fodrásznál 1000 dollárt (197 ezer forintot), az éttermekben és a szórakozóhelyeken 1500 dollárt (295 ezer forintot) hagy ott.

Utazásra 8000 dollár (1,6 millió forint), limuzinra 700 dollár (138 ezer forint) megy el egy hét alatt, asszisztense 2200, lovai 1570, növényei pedig hetente 600 dollárba (433 ezer, 309 ezer és 118 ezer forintba) kerülnek.

A grófnő azt a híres ügyvédet fogadta, fel, aki annak idején Marla Maples-t, Donald Trump milliárdos exfeleségét képviselte a válóperben. Az ügyvéd szerint a jelenleg 67 éves üzletember nem engedte, hogy felesége dolgozzon, és azt akarta, hogy idejét vele töltse, ezzel lerombolta az önbecsülését és tönkretette a karrierjét.

Az ügyben előreláthatólag a hónap végén születik döntés.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5