Nyolcmillió forintért varrathatunk Londonban inget

Címkék: drága, luxus, gyémánt, Amosu

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az brit Amosu cég ékszereiről és egyedi mobiltelefonjairól is ismert. Alexander Amosu tervező brandje férfiruhában sem ismer kompromisszumot, rendelhetünk nála akár 25 ezer fontos inget is. A méretre készülő milliós ruhadarab legdrágább alkatrészei a gombok, melyeket gyémántok borítanak.

A kizárólag luxustermékek tervezőjeként ismert Alexander Amosu különböző termékeiről korábban hírt adtunk. A cég egyedileg díszített telefonjairól nevezetes, de készítenek például Bentley-slusszkulcsot is.

Férfiruházatban is jelen vannak, igen drága ingeket is kínálnak, amik természetesen méretre készülnek. Az egyéni darabokat ezüst gombokkal díszítik, de a fém alkatrészek alapanyaga kérésre lehet akár arany vagy platina. Esetleg boríthatja a gombokat gyémánt is, de a különböző színekben megrendelhető drágakövek jelentősen emelnek az alapáron.


A legdrágább összetevő a gomb

Amosu szerint ügyfeleik az ingek Rolls Royce-át szeretnék maguknak, ők pedig nem ismernek a minőségben kompromisszumot. A cég londoni üzletében az ingek mintapéldányai megtekinthetők, a legolcsóbb modell 400 font (128 ezer forint), de 25 ezer fontig (nyolcmillió forintig) is felmegy ezek ára.

Amosu minden álszerénység nélkül azt nyilatkozta, hogy cége gyártja a legjobb egyedileg készített ingeket. A világ legdrágább ruhadarabjaiért viszont ma már komoly verseny folyik, nem is régen egy svéd cég volt a csúcstartó, mint arról mi is hírt adtunk.

Az Eton Shirts egyedi készítésű darabjának különlegessége nemcsak a cégtől megszokott minőségben, egyiptomi gyapotból készült textíliában, hanem a további, ragyogó alapanyagokban rejlik.

Az Eton Diamond gombjait és mandzsettagombjait hét különböző színű gyémántkő díszíti, ára 23 ezer font (7,4 millió forint).
 
Később az Amosu emelte a tétet, és piacra dobott egy 70 ezer fontos (22,4 millió forintos) darabot. A tervező szerint ugyanis recesszió idején is szükség van kompromisszummentes minőségre. A különleges anyagból készült ing 80 óra kézimunkával készült el, és akadt rá vevő.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5