Brutális kalózvadászatot rendeznek gazdagoknak

Címkék: kalóz, vadászat, gazdag, Ádeni-öböl

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Új szórakozást talált ki néhány orosz üzletember az unatkozó milliomosok, milliárdosok számára az Ádeni-öböl nemzetközi vizein: napi hatezer dollárért kalózvadászatra viszik a gazdagokat.

A vesti.az a török Turuncutime híroldalra hivatkozva azt írja, néhány orosz személy extrém kikapcsolódást ígér tehetős ügyfeleinek, akik napi hatezer dollár (több mint egymillió forint) befizetését követően drága jachtokon utazhatnak Szomáliától Kenyáig.

AFP
A jemeni partiőrség a kalózok miatt rendkívül elővigyázatos lett

Az útvonal megtételének célja a szomáliai kalózokkal való találkozás, akik az utóbbi időben jócskán megkeserítették az Ádeni-öblöt átszelő hajósok életét. A szomáliai polgárháború kezdete óta, a 1990-es évek elejétől ebben a körzetben folyamatos kalóztámadások fenyegetik a vízi közlekedést.  

A szervezők számításai szerint az öbölbe érkező luxusjachtok felkeltik a kalózok figyelmét, akik valószínűleg kedvet kapnak majd a támadáshoz. Eközben a felfegyverzett milliomosok puskákkal és gránátokkal állnak lesben, és "levadászhatják" a haramiákat. A kölcsönzött fegyverekért szintén fizetni kell.

Természetesen a "szervezet" nem kockáztatja tehetős ügyfelei életét, a kalózokkal való találkozás közben volt katonák fedezik őket.

A török honlap szerint a Facebook közösségi oldalon egy orosz jachttulajdonos, Vlagyimir Muronov a következőket írta a témával kapcsolatban: "Ezek az emberek a kalózoknál is rosszabbak, hiszen míg a haramiák a pénzért rabolnak el hajókat és az ott lévő személyzetet, addig a "vadászok" élvezetből, szórakozásból ölnek".

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5