Kaviárfarmra csábítja vendégeit egy luxushotel

Címkék: ötcsillagos, hotel, Barcelo La Bobadilla, ikra, kaviár

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A kaviár-készítés folyamatába is beleshetnek egy spanyol, ötcsillagos hotel ügyfelei, majd később, hazatértük után néhány hónappal némi ízelítőt is kapnak a különleges ikrákból.

Szinte bármilyen trükköt képesek bevetni a szállodák, hogy magukhoz édesgessék a vagyonos, pihenni vágyó embereket, akiknek manapság már elég nehéz újat mutatni. A spanyolországi Loja városában lévő Barcelo La Bobadilla Hotel illetékesei ezért úgy döntöttek, igazán különleges ajánlattal rukkolnak elő: a náluk megszálló vendégek beleshetnek az ikra-tenyésztés rejtelmeibe.

splendia.com
A szálloda Loja városában található


A kaviárok világába tartó utazás egy tokhalas gazdaságban kezdődik, ahol igazán részletes felvilágosítást kaphatnak a résztvevők az ikrák "gyártási folyamatáról". Az érdeklődők egy ultrahangos készülék segítségével választhatják ki azokat a halakat, amelyekben már tojások vannak, majd később, három-négy hónap múlva küldenek nekik egy kaviárt tartalmazó csomagot azokból az ikrákból, amelyeket még ők fedeztek fel az uszonyosokban.     

A furcsa kiránduláson kívül azonban más szeretnivaló is van a luxusszállodában, hiszen örökzöld tölgyek, mandula- és olajfa ligetek veszik körül. Maga az épület egy keleti palotához hasonlít, amely fedett és szabadtéri medencével, teniszpályákkal, fitnesz teremmel, szépség szalonnal és 62 szobával rendelkezik. Mindegyik szobához tartozik egy külön, nagyméretű nappali és egy jacuzzi is.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5