Kirúgták, ezért öngyilkos lett a dúsgazdag bankár

Címkék: bank, milliomos, halál, válság, Egyesült Királyság

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Újabb áldozatot követelt a gazdasági világválság, ezúttal egy kétgyermekes holland bankár követett el öngyilkosságot, miután megszűnt az állása. A milliomos saját gyűjteményéből származó fegyverrel vetett véget az életének.

dailymail.co.uk
A válság újabb áldozata
Huibert Boumeester holttestének megtalálásáról a Daily Mail című brit lap számolt be. A lap információi szerint a rendőrséget az exfeleség értesítette, miután egy hete nem hallott semmit a férfiról, és kiderült, hogy az nem jelent meg egy fontos üzleti találkozón. Később az asszony és észrevette, hogy hiányzik exférje fegyvergyűjteményének két darabja.

A rendőrség először London Clapham városrészében levő, valamint skóciai otthonában kereste a milliomost, de a kutatás eredménytelen volt.

A rendőrségi szóvivő megerősítette, hogy egy halálesethez riasztották őket, a halál oka pedig lőtt seb. Ugyanakkor ebben a stádiumban nem lehetséges a holttest azonosítása, mondta. A Daily Mailhez közel források ugyanakkor megerősítették, hogy Mr Boumeester holttestét találták meg a rendőrök.

A depresszióban szenvedő 50 éves holland üzletember nemrég vesztette el ABN Amro bankbeli vezetői állását. A pénzintézetet korábban a Royal Bank of Scotland csődje rántotta magával.

Az üzletember korábban 440 ezer fontot (140 millió forintot) keresett évente, más források szerint jövedelme elérte a 600 ezer fontot (191 millió forintot). 2007-ben egy euróban számolva is milliós nagyságrendű bónuszt vett fel.

Számos ingatlannal rendelkezett Európában. Bár luxuskörülmények között élt, állásának elvesztését tragédiának fogta fel. Magas pozíciókat látott el Ázsiában és Szingapúrban is, ezenkívül három jótékonysági szervezet igazgatója volt.     

A gazdasági válság miatt több üzletember is önkezével vetett véget életének. Egy ír üzletember, Patrick Rocca hatalmas összegeket fektetett a nehéz helyzetbe jutott Anglo Irish Bankba, és a csődbe jutott bank államosításának híre annyira sokkolta, hogy fejbe lőtte magát.

Egy Kirk Stephenson nevű, az Egyesült Királyságban élő új-zélandi milliomos szintén kilátástalan anyagi helyzete miatt vetett véget éleetének. A Olivant Advisers nevű befektetési cég vezetője egy 160 kilométer per órás sebességgel száguldó vonat alá ugrott.  

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5