A betiltott kaszinók átköltöznek az orosz luxuslakásokba

Címkék: orosz, elit, kaszinó, milliomos, Putyin

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az orosz lapoknak nem volt kétségük afelől, hogy az ország elitje, amely megszokta, hogy a kaszinók világában tölti el szabadideje nagy részét, kitalál valamilyen módszert, amellyel visszahozhatják maguk közé a kitiltott szerencsejátékokat. Igazuk volt.

Mint korábban megírtuk, Oroszországban július 1-től nem működhetnek játéktermek, legfeljebb Szibériában, az észak-koreai határ mentén. A kaszinók bezárásáról 2006 októberében hoztak jogszabályt Vlagyimir Putyin elnöksége idején. Putyin a kaszinókat okolta, hogy megrontják, és az alkoholizmusba döntik az orosz társadalmat.


Az orosz gazdagok a tiltás ellenére tovább játszanak

A gazdagok mindig is rajongtak a szerencsejátékokért, és ezt az élvezetet senki sem veheti el tőlünk - nyilatkozta a Komszomolszkaja Pravda című orosz lapnak egy neve elhallgatását kérő tehetős orosz üzletember.

A férfi információi szerint a kaszinók bezárása után egyre több gazdag orosz vesz magának különféle játékszereket az egykori kedvenc játéktermeiből, mivel a felső tízezer továbbra is szerencsejátékkal, de titokban üti el az időt. A legtöbben már saját krupiét is szerződtettek a privát termükbe, ahová előreláthatóan csak barátaikat, ismerőseiket fogadják majd a Moszkva melletti Rubljovkán.

"Mégis, ki az, aki be mer jönni a luxusnegyed őrzött villáiba? A szabadidőnkben, a saját pénzünkkel azt teszünk, amit akarunk" - közölte a milliomos. Mint mondta, több kúriában eddig is rendeztek titkos találkozókat, ahol például csokoládéval töltött medencében lányok bokszolnak, de van olyan hely is, ahol kutyaviadalokat folytatnak, ám ez már unalmas. Kell valami új és ez lesz a saját kaszinó ötlete.  
 
A lapnak mesélő üzletember szerint a tehetősek Izraelben is kijátszották a törvényeket, amelyek betiltották az országban a szerencsejátékot, mégpedig úgy, hogy a játék rabjai előre megbeszélt időpontokban egy hajón találkoznak, amellyel kiúsztak a semleges vizekre.

Itt aztán a vacsorázó asztalok pillanatok alatt alakultak át szerencsejátékra alkalmas asztalokká.

Az orosz elit tagjai tehát a semleges vizek helyett a magánterület védelmét választják. Ha mégis hivatalos keretek között támadna kedvük játszani, valószínűleg Szerbia, Montenegró és Horvátország lesz a fő célpont, mert három óra alatt repülővel elérhetők Moszkvából, és ezekbe az országokba vízum nélkül utazhatnak az orosz állampolgárok.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5