81 ezer forintos gumicsizmában járnak a gazdag fesztiválozók

Címkék: Jimmy Choo, fesztivál, Hunter, sztár, Glastonbury

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az egyre gyakoribb esők miatt a gumicsizma már a fesztiválozók alapfelszerelésének számít, az igazán stílusos szórakozni vágyók azonban nem lépnek akármivel a sárba. A Glastonbury fesztiválon a sztárok és a gazdagok Jimmy Choo által tervezett, 81 ezer forintos lábbeliben mutatkoztak.

dailymail.co.uk
Jo Whiley is ebben jelent meg
A tervező a brit csizmakészítő céggel, a Hunterrel közösen alkotta meg a fekete, krokodilbőr-hatású lábbelit, amelyből egyetlen pár 250 fontba, vagyis 81 ezer forintba kerül.
 
A gumicsizma nemcsak ára miatt exkluzív, hanem azért is, mert csak korlátozott számú modell készült belőle. Csak a Jimmy Choo honlapján keresztül lehetett beszerezni, és már a piacra kerülése előtt egy hónappal várólistára kerültek az érdeklődők. A lábbeli birtoklása ezért nemcsak tulajdonosuk vastag pénztárcáját, hanem a divat világában való bennfentességüket is reprezentálja.

Az idei Glastonbury fesztiválon, amely most is - mint egyébként mindig - sártengerré változott, számos híresség mutatkozott a méregdrága gumicsizmában. Jo Whiley rádiós dj-t az elsők között kapták lencsevégre a dizájner-gumicsizmában, és a középszerűségével is milliókat kereső sztár, Peaches Geldof is a felkapott modellben emelte a fesztivál fényét. A sztárok a csizmákat természetesen akkor is viselték, amikor nem esett az eső.
 
Naomi Campbell azonban a presztízslábbeli nélkül jelent meg az eseményen, és a dizájner egy másik modelljét viselte.

A szupermodell valószínűleg nem lépett időben a csizma beszerzését illetően.

Az eseményen nemcsak a tehetős fesztiválozók, hanem a fellépők sem voltak hajlandóak akármiben a sárba lépni, és számos milliókba kerülő igényt támasztottak. A Black Eyed Peas zenekar énekesnője, Fergie egy golfautóval tette meg a színpadig vezető utat, és ő is rendelt egy egy dizájnos lábbelit.

Zenekara egy olyan, több tízezer fontba kerülő luxusbuszt kért, amelyet egy mini-stúdióval is felszereltek. Erre azért volt szükség, hogy utazás közben is megfelelő technikai háttér álljon rendelkezésükre az új szerzemények felvételéhez és a keveréshez.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Astoria Szálló

Astoria Szálló

Százéves az Astoria Szálló

Száz éve, 1914. március 14-én nyitotta meg a kapuit a budapesti Astoria Szálló, amely a centenáriumi évben kiállításokkal, kulturális és gasztronómiai programokkal és nyitott napokkal várja a látogatókat.

Per Se

Per Se

Higiéniás gondok három Michelin-csillag alatt

Leszerepelt a februári higiéniai vizsgálaton New York egyik legdrágább étterme.

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5