Évi 2 millióért akar focistafeleséget faragni lányából egy brit asszony

Címkék: modell, sztár, gazdag, Cheryl Cole

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy brit asszony a fejébe vette, hogy lányából híres és gazdag sztárt nevel. Mrs Whitehead nem sajnál évente 2 milliót arra fordítani, hogy a 11 éves tinédzser úgy nézzen ki, mint a híres focistafeleség, Cheryl Cole.

Mint a legtöbb anya, Karen Whitehead is arról álmodozik, hogy a lánya híres legyen. Úgy véli, hogy ennek az a leghatékonyabb módja, ha lánya az egyik leghíresebb brit focistafeleség és modell, Cheryl Cole hasonmása lesz, szemlézte a Closer magazint a Daily Mail brit lap online változata.

dailymail.co.uk
Karen Whitehead és lánya, a leendő Cheryl Cole-hasonmás

A 40 éves asszony nem sajnálja az időt és a pénzt az ügy sikerére, évente 6000 fontot (csaknem 2 millió forintot) áldoz a nemes célra. Barnítókrémet, sminkszereket, divatos ruhákat vesz a 11 éves Lucie-nek, akinek egyelőre az az életcélja, hogy felismerjék az utcán.
 
"Azt akarom, hogy olyan legyen, mint Cheryl Cole" - mondta az asszony. "Cheryl gazdag, gyönyörű és mindenki szereti. Lucie-nek is ez az álma, és semmiben nem akadályozom meg, hogy ezt elérje".

A kétgyermekes, Burnley-ban élő anya hetente 30 fontért (9700 forintért) vásárol a lányának új ruhákat, főleg a Topshop és a River Island üzleteiben. A leendő sztár ezenkívül a hét hat napján ének-, színjátszó-, és táncórákon vesz részt. A művészeti órák hetente 60 fontba (19 ezer forintba) kerülnek.

"Nagyon sok lány szeretne híres lenni, Lucie-nek le kell előznie őket" - mondta az anya. Az asszony már egy modellügynökségnél is regisztrálta a lányát, és benevezte egy helyi szépségversenyre.

A kislány sminkben jár iskolába, és kedvenc szerelése egy pánt nélküli zebracsíkos ruha, természetes magas sarkú cipővel. A lány apja, egy 40 éves rendőr nem örül annak, hogy lánya korához képest kihívóan öltözik, az anya azonban semmi kivetnivalót nem lát ebben.
 
Mrs. Whitehead rendszeresen figyelmezteti a lányát, hogy figyeljen oda a súlyára, ha Cheryl Cole nyomdokaiba akar lépni egyszer. Lucie-nek kerülnie kell a McDonald’s-ot, és természetesen csak kevés csokoládét ehet.
 
Az anya nem aggódik amiatt, hogy gyermeke hogyan fogja feldolgozni a hírnevet, ha az álma esetleg tényleg valóra válik.

Az asszony úgy véli, hogy a problémákkal később is ráér foglalkozni, és egyébként is, kerít neki majd egy jó menedzsert.

Cheryl Cole-t nemrég a legdögösebb focistafeleségnek választotta az Askmen.com oldal. A brit Megasztár rivális műsorában feltűnt énekesnő a Girls Aloud lánycsapat tagjaként lett híres.

Ashley Cole felesége a Coca-Cola modellje, de a rossz nyelvek szerint kezdi megelégelni azt, hogy férje elég gyakran mutatkozik más hölgyek társaságában.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5