Garabonciás nyerte a Magyar Derbyt

Címkék: , Kincsem, Derby, Garabonciás

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Garabonciás nyerte vasárnap a szezon legnagyobb galopp versenyét a Kincsem Parkban. A hároméveseknek kiírt 87. Magyar Derby távja 2400 méter, az összdíjazás 10 millió forint volt. Nem teljesült a papírforma, a Nemzeti és az Alagi díj győztese alulmaradt a versenyben. A második Csillaghullás lett, a harmadik helyen Dr Guru ért a célba.

Garabonciás (nyergében Stanislav Georgievvel) nagyon jól futott, végig az élbolyban haladt, a hajrát is jól bírta az egyik esélyesként emlegetett Dr Guruval (zsoké: Massimiliano Tellini) szemben. Utóbbit az utolsó métereken - meglepetésre - megelőzte még Csillaghullás (zsoké: Stefan Budovic) is.

kincsemlonevelde.hu
Idén is nagy verseny volt, akárcsak a 85. Derby-n

A versenyben 19 ló indult. Nemzetközi volt a zsokégárda, hét ország lovasai ültek nyeregbe a klasszikus futamban. A rajt előtt a Nemzeti Díjat nyert Dr Gurut, valamint az Alagi Díjon első Windsort tartották a legnagyobb esélyesnek, a papírforma most nem teljesült.

Mint korábban megírtuk, a szezon legnagyobb galopp versenye volt a vasárnapi Magyar Derby. A hároméveseknek kiírt 87. verseny távja 2400 méter volt a Kincsem Parkban, a futam összdíjazása elérte a 10 millió forintot.

Tavaly a 86. Magyar Derbyt Sunny Sam nyerte. A ló Mikóczy Zoltán tulajdona, aki Overdose-t is futtatja. Sunny Sam 2:26.1, akkor másodperces új pályarekorddal diadalmaskodott.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5