Dán ékszerház érkezik Magyarországra

Címkék: ékszer, Pandora, Magyarország, arany, dizájn

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Június végétől Magyarországon is kaphatóak lesznek a dán ékszermárka, a Pandora termékei. Az egyedi ékszerek magyarországi forgalmazási jogát a Juta Kft. szerezte meg, amely 2010 végére már húsz üzletből álló hálózattal és éves szinten 700-800 millió forintos árbevétellel számol.

A tervek szerint még az idén Budapesten öt, Győrben, Debrecenben és Szombathelyen további három üzletet nyitnak, és 2010 végén már húsz üzletben értékesítik majd a dán cég ékszereit - mondta Simon Péter, a Juta Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-nek csütörtökön. A húsz üzletnek mintegy a fele lesz a Juta Kft. tulajdona, a többi viszonteladóként működik majd, tette hozzá.

www.pandora-jewelry.com
2010 végére már húsz Pandora-üzlet lehet az országban

Az ügyvezető igazgató beszámolt arról is, hogy az elkövetkező egy-két hónapban 60-70 millió forintos beruházást terveznek, amellyel a marketing-, áru- és egyéb költségeket fedezik.

Simon Péter úgy vélte, a gazdasági válság ellenére keresettek lesznek az ékszerek, hiszen célcsoportjuk rendkívül széles, áruk pedig az alsóbb kategóriába tartozik. Mint mondta, "a divat az válságban is divat".

Az 1982-ben Dániában alapított Pandora 18 országban van jelen, termékeinek sajátja, hogy a vásárlók kedvükre alakíthatják, bővíthetik az ékszereket.

Az ékszerüzletet egy aranyműves, P. Enevoldsen alapította feleségével Koppenhágában, igen szerény környezetben. A házaspár kezdetben gyakran utazott Thaiföldre, import ékszereket keresve. Ahogy a kereslet egyre nőtt termékeik iránt, a cég figyelme a nagykereskedelem felé fordult.

1987-ben nyitották meg saját műhelyüket, ahol a dizájnról Lone Frandsen gondoskodott. 1996-ban az aranyműves és tervező Lisbeth Larsen is csatlakozott a céghez.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5