Új névvel és több szobával erősít a négycsillagos wellness kúria

Címkék: kastély, szálloda, Bodrogi Kúria, Magyarország

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Teljes megújuláson esett át a Bodrogi Kúria Wellness Hotel. A korábban Szent György Kúriaként ismert kastélyszálló amellett, hogy nevet váltott, új szárnyát is felavatta, amelyben további 26 szoba, konferenciaterem és élményfürdős wellness-részleg is helyet kapott.

Többek között 2009 tő frissen ültetett rózsával is hangsúlyozta idei megújulását a Bodrogi Kúria Wellness Hotel. A századfordulós hangulatot idéző inárcsi kastélyszálló, amely eddig Szent György Kúriaként volt ismert, messze nem csupán a nevében újult meg.


Az első kulináris rendezvény egy barbecue vacsora volt

Az óriási fenyőerdő közepén épült hotel új szárnyat kapott. Ebben további 26 szoba és egy konferenciaterem, emellett az új, élményfürdős wellness-részleg várja azokat a vendégeket, akik a fővároshoz közel, mégis csendes, zöld közegben szeretnének kikapcsolódni.

A tulajdonos, Bodrogi Ádám kérdésünkre elmondta, úgy érzi, megérett az idő, hogy "nevét" adja négycsillagos szállodájához. A színész dinasztiából származó tulajdonos, bár nem lépett nagymamája, Mészáros Ági, valamint szülei, Voith Ági és Bodrogi Gyula nyomdokaiba, mindenképpen szerette volna a család előadóművészi, színművészi hagyományait folytatni és azt kulináris élményekkel kiegészíteni.

Éppen ezért június 20-án útjára indította "Kulinária és melódia a kastélyban" elnevezésű programsorozatot, amelynek állomásain különböző nemzetek konyháiba nyerhetünk betekintést miközben zenei programok, koncertek vezetik fel a vacsorát.

Első alkalommal egy jazz-zenével kísért barbecue vacsora segítségével varázsoltak némi amerikai hangulatot a romantikus kúriába, ezt a nyár folyamán olasz-, magyar-, valamint bajorországi körutazás követi majd.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5