Világsztárok magyarországi gázsija

Címkék: Sensation White, Madonna, Anastacia, koncert

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Varga Viktória

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Idén nyáron és ősszel igazi könnyűzenei csemegékben lesz részünk, hiszen jó néhány világsztár látogat Magyarországra. Kiderítettük, hogy az év nagy dobása nemcsak a Madonna-koncert lesz, és azt is megtudtuk, a sztárok mivel, mennyiért és hol töltik az időt akkor, amikor éppen nem a színpadon állnak.


Kihívás volt, van és lesz

A ShowTime Budapest szereti a kihívást jelentő feladatokat, mint amilyen minden évben a Felvonulási téren a Kapcsolat koncert, vagy a világ legnagyobb dance-rendezvénye, a Sensation White volt májusban a Sportarénában.

Utóbbi volt eddig technikailag a legbonyolultabb, hiszen nem egy klasszikus koncertről van szó, hanem négy DJ fellépéséről, melyhez 4 napon keresztül építették a 20 kamionnyi díszletet. Különleges eseménynek megvan az ára, a komplett VIP terasz, mely 10, 20, illetve 30 fős volt 2, 3, illetve 4 millió forintba került.

AFP
Júniusban Simply Red lép fel nálunk

"A Kapcsolat koncert Közép-Európa legnagyobb szabadtéri rendezvénye, produkciós munkában a legbonyolultabb. Háromszázezer ember és egy világsztárt kell ilyenkor kiszolgálnunk" - mondta el Brády Márton. "Ennél a helyszínnél egy teljes várost a semmiből kell felépíteni: légkondicionált irodák, öltözők, színpad, lelátó, VIP-tér. Ennek a rendezvénynek a keretében már elhoztuk Budapestre Santanát, Elton Johnt, Bryan Adams-et és Pinket, most június végén Simply Red lép fel" - árulta el a főszervező.

Történelmet írtak, amikor a The Rolling Stones Budapesten nekik köszönhetően lépett fel, és nagy áttörés volt a magyar koncertiparban Eric Clapton is, aki miatt rengetegen jöttek a környező országokból. Az amerikai modern hip-hop legnagyobbjainak, 50 Centnek és Snoop Doggnak sikeres hazai koncertje is az ő nevükhöz fűződik. Eros Ramazzotti ahányszor európai turnén van, annyiszor eljön Budapestre is. Idén sem lesz ez másképp, a Sportarénában október 22-én találkozhatunk vele, valószínűleg ismét teltház lesz, vagyis 13 ezer ember előtt fog koncertezni.

Júliusban két fekete zenészlegenda játszik nekünk, az egyik B. B. King, aki valószínűleg többet már nem lép fel Európában, és George Benson, aki utoljára 2005-ben járt Magyarországon, akkor Szegeden, most pedig Budapesten zenél. "B. B. King vagy George Bensont azért merjük nyáron Magyarországra hozni, mert rajongótábora semmilyen fesztiválközönséggel nincsen átfedésben, így nem vesztünk nézőket" - fejtette ki Brády Márton. "Irtózatosan megnőtt a fesztiválipar, ezért mi az utóbbi években leszoktunk arról, hogy nyárra koncerteket szervezzünk, vagy olyan művészeket léptetünk fel, akik zenéje az idősebb korosztálynak szól, mint például tavaly Paul Anka" - vélekedik a ShowTime igazgatója.

Anastacia ismét koncertezik nálunk

Szeptember 6-án Anastacia is Budapestre érkezik, ám ő most nem a Sportarénát, hanem a SYMA csarnokot választotta koncertje helyszínéül. Valószínűleg azért döntött a "családiasabb" helyszín mellett, mert 2005-ben már járt nálunk, és akkor a Sportarénában adott szenzációs koncertet, ezen kívül a SYMA-t találták a legmegfelelőbbnek mind a közönség, mind a világszínvonalú produkció igényeinek kielégítésére.

AFP
Szeptemberben két napig is Budapesten tartózkodik az énekesnő

Az érzéki pop-rock-soul zenéjéről híres világsztár nyugodtabb hangvételű és érettebb produkcióval tér vissza. Most szeptemberben két napig élvezhetjük a társaságát, hiszen egy napot tölt a koncert előkészítésével és a fellépéssel, másnap a főváros egyik elegáns luxusszállodájából indul vásárolni, várost nézni, ezután Moszkvába repül, hogy ott a legnagyobb arénában adjon koncertet.

Nemcsak a VIP közönség választhat sok-sok étel és ital közül, hanem Anastacia stábja is, mert az énekesnő komoly figyelmet fordít a kísérőzenekar és a technikai stáb egészséges étkeztetésére, tehát ez alkalommal nem a cigarettacsikkekről és a whiskey-s üvegekről szól majd a backstage.

"Természetesen ő maga is az egészséges életmód és táplálkozás híve, emiatt saját szakáccsal és konyhai stábbal érkezik, a szervezők segítségét pedig a legfrissebb és legjobb minőségű alapanyagok beszerzésében kéri" - tudtuk meg Rákász Istvántól, a koncert sajtófőnökétől.

"A lista tartalmaz néhány nehezebben beszerezhető bioitalt, táplálék-kiegészítőt, de a szervezők korábbi rendezvényeik során már megszokták az ilyen kívánságokat, megoldják ezt a feladatot is" - árulta el Rákász István.

2009. nyarán és őszén tehát folyamatosan érkeznek hozzánk a világ legjobb és legsikeresebb énekesei, hihetetlen bulikból nem lesz hiány, csak győzzünk válogatni a jobbnál jobb ajánlatok közül.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5