Az óvadékot sem tudja kifizetni a drogkereskedelemmel vádolt lottónyertes

Címkék: lottó, nyeremény, milliomos, drog, botrány

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Drogkereskedelemmel vádolnak egy egyesült államokbeli lottónyertest. A férfi, aki 3 éve 1 millió dollárral lett gazdagabb, az óvadékot sem tudja kifizetni.

William Rivenburgh 2006 októberében lett lottómilliomos, 5 dollárért (1000 forintért) vásárolt lottószelvényével 1 millió dollárt, azaz 200 millió forintot nyert.

A 40 éves egyesült államokbeli férfit és 33 éves feleségét a múlt héten tartóztatták le drogkereskedelem miatt. A vádak szerint május 25-én kokaint adtak el második emeleti lakásukban.

iStock
Milliomosok voltak, de már az óvadékra sem telik (a kép illusztráció)

A házaspár jelenleg börtönben ül, ugyanis egyikük sem tudta letenni az összesen 15 ezer dolláros (3 millió forintos) óvadékot.

A rendőrség június 16-án reggel 9-kor tartott házkutatást a férfi lakásában. Az intézkedésre a szomszédok bejelentési alapján került sor. A rendőrök marihuánát és kokaint találtak a lakásban, és a lottónyertesen és feleségén kívül még három másik embert is letartóztattak.

A nyereményt a házaspár 20 éven keresztül, évi 50 ezer dolláros (10 millió forintos) részletekben kapta volna meg. A pénz 10 év alatt felvehető összegét előre eladták egy cégnek 2007 januárjában. Az 500 ezer dollárért (100 millió forintért) cserébe egy összegben 320 ezer dollárt (63 millió forintot) vettek fel készpénzben.

Az egyelőre nem derült ki, hogy mire költötték a pénzt, és úgy tűnik, nem állnak túl jól anyagilag. A férfi lakása, amelyet még a nyeremény előtt 8 hónappal vásárolt, árverésre kerül, ugyanis 57 ezer dollárral (11,3 millió forinttal) tartozik a banknak.

William Rivenburgh ügyvédje a napokban azt nyilatkozta, hogy nem volt tudomása védence lottónyereményéről. Továbbra is kitart amellett, hogy a férfi ártatlan, és soha nem árult kábítószert.

Az iraki háborúban is szolgált férfi rendszeresen vásárolt lottószelvényeket. Amikor nyert, nem hitt a szemének, és ötször is ellenőrizte a számokat, mesélte annak idején.

A pénz igen jól jött a négy gyermeket nevelő párnak. A pénzt egy Walt Disney World-beli kirándulásra és otthonuk felújítására akarták költeni, ezenkívül besegítettek családtagjaiknak a számlák kifizetésében.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5