Érintésre működik a százezer forintos csap

Címkék: luxus, konyha, csap, Delta

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Delta Pilar konyhai csap érintésre engedi és zárja el a vizet. Elég a csőre, vagy a szabályzóra tenni egy pillanatra a kezünket, és elindul, vagy éppen eláll a víz. Főzés közben, piszkos kézzel is jól használható fejlesztés.

Sokan ismerik azt a problémát, hogy főzés közben, nyakig piszkosan kell a még tiszta konyhai eszközöket megfogni. Nem kivétel ez alól a csap sem, ami néha kiadós tisztításra szorul, miután elkészült az ebéd, vagy a vacsora.


Megálljt parancsol

Erre a problémára is megoldást jelent egy ötletes új megoldás. A Pilar konyhai csappal kapcsolatban a gyártó azt állítja, hogy az a természeti környezet és a technológia fúziója. A Delta az érintéssel való vezérlésre a Touch2O technológiát alkalmazta.

Az ötletes, és más területeken már jól bevált és elterjedt érintéssel működő irányítás (gondoljunk csak az érintőképernyős mobilokra) egyszerűvé és tisztává teszi a víz elindítását és elállítását. És feleslegessé teszi külön érintőpanel, vagy drága fénycella használatát.

Egyetlen egyszerű érintés a csövön, vagy a karon rögtön elindítja, vagy megállítja a víz folyását.

A kihúzható cső kényelmesebbé teszi a használatot, a fejet egy erős mágnes tartja a csövön. Az egyetlen kar egyszerre alkalmas a víz mennyiségének és hőmérsékletének beállítására. A króm és fényes acél változatban kapható Delta Pilar csap ára 500 dollár (százezer forint).

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5