Környezetkímélő borosüvegek a jövőért

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Környezetkímélő borosüvegeket vezet be a nemzetközi piacokon az O-I csomagolóanyag-gyártó vállalat. Az új típusú üvegek előállítása során csökken a környezetterhelés, valamint az anyag-, a víz- és az energiafelhasználás is.

Az európai fogyasztók napjainkban a leginkább környezetkímélő, tetszetős csomagolású termékeket keresik a legkedvezőbb áron. A csomagolással szembeni elvárások között szerepel az íz megőrzése, az üveg dizájnja, a biztonság és a fenntarthatóság.  


Az új üvegek

Az O-I két új borospalackja megfelel ezeknek az elvárásoknak, a tömegpiacra szánt ECO O2 típusú palack súlya mindössze 345 gramm. A könnyű, tetszetős küllemű palack arányos formákkal rendelkezik.

A prémium piacra szánt Reference O2 típusú palack 460 gramm. Az elegáns üveg alján kialakított bemélyedés hagyományosan magas, amely - a prémium piaci szegmensben használatos üvegekéhez hasonlóan - kifinomult külsőt kölcsönöz a borospalacknak.

Az O-I a világ legszélesebb borosüveg-választékával büszkélkedhet: kilenc kollekcióból álló kínálata minden piaci igényt kielégít, a tömegpiacra szánt borfajták csomagolására használt egyszerű formájú üvegektől a legtekintélyesebb borászatok által kért exkluzív, egyedi tervezésű palackokig.  

A cég közleménye szerint az O-I ECO O2 típusú borosüvegének bevezetésével éves szinten 1,5 millió darab 60 wattos égő fogyasztásának megfelelő energia takarítható meg.

A Reference O2 típusú üveg gyártása mintegy 600 ezer liter üzemanyag megtakarítását eredményezi.

Az O-I Európában, Észak-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni térségében és Latin Amerikában szerzett vezető pozíciót. Naponta több millió emberhez juttatja el termékeit szerte a világon. A cég magyarországi gyára Orosházán készíti a magyar piac részére a termékeit.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5