Ingyen viszi luxusnyaralásra alkalmazottait a dúsgazdag üzletasszony

Címkék: luxus, utazás, Oprah Winfrey, milliárdos, gazdag

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Ingyen nyaralhatott családjával együtt Oprah Winfrey több mint száz alkalmazottja. A milliárdos műsorvezetőnő ezúttal tíznapos, földközi-tengeri hajóútra vitte el a dolgozókat, és állta az utazás félmillió fontra becsült költségeit.

A talkshow-k királynője ezzel a gesztussal joggal pályázhat a legjobb főnök címére. A földközi-tengeri 10 napos hajóút több mint 500 ezer fontjába, azaz 166 millió forintjába került a milliárdokkal rendelkező médiaszemélyiségnek. A hajó Olaszországban, Görögországban, Törökországban és Máltán is kikötött.


Oprah Winfrey fizette alkalmazottai nyaralását

Oprah nemcsak az alkalmazottaink költségeit fizette ki, hanem azok családját is vendégül látta a luxusnyaraláson, ami megsokszorozta a költségeket, tekintve, hogy az 55 éves, dúsgazdag műsorvezetőnek több mint száz alkalmazottja van chicagói székhelyű produkciós cégénél.

A nagylelkű ajándék azonban nem jelentett különösebb érvágást a médiasztárnak, vagyonát ugyanis 1,5 milliárd fontra (csaknem 500 milliárd forintra) becsülik, évente pedig mintegy 200 millió fonttal (66 milliárd forinttal) gazdagodik.

Nem ez az első alkalom, hogy a műsorvezető ilyen nagylelkű ajándékkal kedveskedik az alkalmazottainak. Négy évvel ezelőtt Hawaii-re szervezett hasonló utazást. Utazási szakértők szerint akkor személyenként mintegy 3500 fontba (1,2 millió forintba) kerülhetett a nyaralás.

Az üzletasszonyként is jól teljesítő milliárdosnő nemrég azzal borzolta a környezetvédők kedélyeit, hogy védelmébe vette a magánrepülőgép-tulajdonosokat. A műsorvezető a Duke University végzősei előtt tartott beszédében állt ki a mostanában sokak szemében a költekezés szimbólumát jelentő repülők birtoklása mellett.

Maga az üzletasszony egy Global Express XRS típusú gép tulajdonosa, amelynek gyártására a Bombardier Aerospace nevű cég 42 millió dollárt (8,5 milliárd forintot) költött. Oprah Winfrey bizonyos vélemények szerint a világ legbefolyásosabb embereinek egyike, ugyanis tanácsait emberek milliói lesik a tévé előtt nap mint nap. Egyetlen milliárdosnak sincs olyan szintű befolyása arra, hogy az amerikaiak mire költsék a pénzüket, mint neki.

Ismeretlen könyvekből bestseller válhat, ha bemutatja valamelyik műsorában. Két egyetemi professzor szerint Barack Obama körülbelül egymillió szavazatot köszönhet a médiasztárnak.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5