Gyűrűt kapott Barbie a Bulgaritól

Címkék: Barbie, Bulgari, gyűrű, ékszer

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Barbie ékszeréből befolyó összegekkel a hátrányos helyzetű gyerekeket támogatják. A Save the Children alapítvány elsősorban hátrányos helyzetű gyerekek oktatását segíti. Ide kerül a 112 ezer forintos, Barbie-nak szánt gyűrűből befolyó összeg is.

Barbie egyre több olyan kiegészítőt kap, mint az igazi hírességek. Most a Bulgari jelentette be, hogy a világ legnépszerűbb babája számára dob piacra ékszereket. A befolyó pénzből a Rewrite the Future kampány keretében a szegénység által sújtott területeken élő gyerekek oktatását támogatják.


Képaláírás


Az egymillió eurós (281 millió forintos) adomány mellett a luxuscég egy 11 féle ékszerből álló kollekciót is piacra dobott, továbbá hét óra eladási árából is kap az alapítvány. Így összesen 10 millió euró (2,81 milliárd forint) kerül a Save the Children számlájára a cég közreműködésével.

A gyűrűk közül a Barbie babára tervezett ezüst típus belső oldalára gravírozták a Save the Children feliratot. Az 555 dollár (112 ezer forint) árú gyűrűt maga Barbie - egy modell személyében - mutatja be.

Ez lesz a szőke baba egyik legdrágább kiegészítője, amit a Bulgari boltjaiban lehet majd megvásárolni. Barbie-n kívül más hírességek is a kampány mellé álltak, többek között Julianne Moore, Benicio Del Toro, Ben Stiller, Sting, Willem Dafoe, Andy Garcia, és Isabella Rossellini.

Az idén ötven éves Barbie kitalálója egy Ruth Handler nevű hölgy, aki megfigyelte, hogy Barbara nevű lánya szereti a papírbabáit felnőtt ruhákba öltöztetni. Később vett neki egy Bild Lilli nevű német öltöztetős felnőtt babát, Barbara (és testvére Kenneth) ezt is nagyon szerette.

A hölgy megtervezte Barbie-t, ami 1959. március 9-én egy játékvásáron mutatkozott be a közönségnek. A legnépszerűbb baba kerek születésnapjára idén több neves dizájner is tervezett kiegészítőket, ruhákat.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5