Land Rover mobiltelefon kalandtúrákhoz

Címkék: Land Rover, mobil, telefon, ellenálló

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Land Rover a napokban dobta piacra az S1 névre keresztelt mobiltelefonját. Könnyű szívvel a betonra ejthetjük, áthajthatunk rajta autóval vagy beleejthetjük a vízbe, ezek után is telefonálhatunk és navigálhatunk vele.

Amikor a városban töltött hónapok után egy sivatagi vagy dzsiptúrán veszünk részt, esetleg egy kenuba szállva akarjuk meghódítani az Amazonast, nem árt, ha minden felszerelésünket a terepviszonyoknak megfelelően tervezzük. Az a mobiltelefon, ami a városban megállja a helyét, nem feltétlenül megfelelő extrém körülmények között.


A boltban még tisztán adják a kezünkbe

A Land Rover ezért alkotta meg a Sonim Technologies segítségével az S1 névre keresztelt mobiltelefont. Ez a  világ első IP-67 besorolást kapott telefonja, ami az jelenti, hogy a porszennyeződés ellen teljes védelmet biztosít (erre utal a 6-os szám), valamint 15 centiméter és 1 méter között fél órán keresztül ellenáll a víznek is. A búvárokon kívül tehát mindenkinek megfelelő lehet.

Ezenkívül ellenáll a súlyos fizikai behatásoknak is, 400 kilogrammot is elbír. A tudása azonban még ennél is több, hiszen vakuval ellátott 2 megapixeles fényképezőgép, GPS, elemlámpa, FM rádió is került bele, egyetlen feltöltéssel is 1500 óráig bírja standby üzemmódban, vagyis olyan tulajdonságokkal bír, amiknek terepen is hasznát lehet venni.

Az S1 2 megabájtig bővíthető tárhellyel és Bluetooth-kapcsolattal is rendelkezik, az Opera Mini WAP-böngészővel korlátozott internetes tartalmakat is meg lehet tekinteni vele.

De nem ezért szerethető. A -20 és 55 Celsius fok között is működő S1-et a kalandtúrák résztvevői kedvelhetik meg igazán, akiknek számít az ellenálló szerkezet.

Az egyébként a Sonim XP3 mobiltelefonra hasonlító S1 ára 300 font (100 ezer forint) az Egyesült Királyságban, vagyis kis befektetéssel megszerezhetjük a piac legellenállóbb mobilját. A szélesebb körű forgalmazásról egyelőre nincs információ.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5