A világ legdrágább kávégépe

Címkék: legdrágább, luxus, kávégép, Bellevue, Concordia

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Bellevue összes kávéautomatája a felső szegmensbe tartozik ár és minőség szempontjából egyaránt. A legdrágább nyolcmillió forintba kerül, és 165 féle italt engedhetünk belőle magunknak. Leginkább olyan cégeknek érdemes ilyet venni, ahol fontos a kávé minősége és sok fogy a feketéből.

A világ legtöbbet érő kávégépeinek jó része vendéglátóipari egységekben áll. Egy japán bár például büszke 20 ezer dolláros (négymillió forintos) egyedi italautomatájára. A San Fanciscóban lévő Blue Bottle bár azzal büszkélkedik, hogy az ő automatájuk ennél is többe került.

Ez a berendezés a Bellevue-ben lévő Concordia Coffee Systems gyártmánya. Automatáit maga a gyártó is büszkén a világ legdrágább kávéautomatáiként hirdeti, és nem túlzás ezt mondani a 10-40 ezer dollár (2-8 millió forint) közötti áron kapható gépekkel kapcsolatban.


Egy Concordia, amelynek kivitele és kávéja is minőségi

Az önkiszolgáló kávégépek természetesen maguk őrlik a kávét, főzik le belőle a sokféle kávékészítményt. A feketékhez adagolt tejkészítmények, és speciális szirupok segítségével minden kávészerető megkapja a kedvencét. Az önkiszolgáló kávégépek természetesen maguk őrlik a kávét, főzik le belőle a sokféle kávékészítményt. A feketékhez adagolt tejkészítmények, és speciális szirupok segítségével minden kávészerető megkapja a kedvencét.

A különböző presszótermékek mellett tejes teakészítményeket is kínálnak az automaták, összesen 165 különböző ital nyerhető belőlük. Például a képen látható Concordia 2500E-ből, amelynek pofonegyszerű önkiszolgáló rendszerét bárki képes használni.

Az elképzelés az volt, hogy barista képességű gépet alkossanak. Nem porokból kell habot gyártani, és az a jó, ha igazi csokoládé kerül abba az italba, amibe a recept szerint az való - állítja David Isett, a Concordia Coffee Systems igazgatója. Aki szerint a legfájóbb kritika az, hogy jó a kávéjuk - ahhoz képest, hogy egy gépből jön.

Egyébként a cégvezető szerint az újabb kávégépeket az ATM-ekhez hasonlíthatjuk. És nemcsak azért, mert a fizetéshez kártyát is elfogad a gép, a többféle választható megjelenés, a biztonság, és a szolgáltatások széles köre is ezt a párhuzamot erősíti.

Az üzembe helyezéshez nem kell semmi más, csak áram és víz. Az igen drága masinák elsősorban cégeknél teljesítik az igényeket, de nyilván magáncélra is megvásárolhatók és használhatók.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5