Négyszázan csaptak le a társkereső oldalon a milliomosnőre

Címkék: Dél-Korea, Sunoo, gazdag, millió, társkereső

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Csaknem 400 férfi jelentkezett a Sunoo nevű dél-koreai társkereső weboldalon feladott hirdetésre. A 49 éves hölgy 3,6 milliárd forintnyi összeggel a zsebében keresi a lelki társát. Lesz kikből válogatni.

Majdnem négyszáz férfi érezte úgy Dél-Koreában, hogy közös az érdeklődése a 49 éves milliomosnővel. A hölgyről azt lehet tudni, hogy elegáns, karcsú, nőies és élénk személyiség, valamint hogy 18 millió dolláros vagyonnal rendelkezik.

www.couple.net
A Sunoo társkereső oldalán lehetett jelentkezni

A 394 jelentkezőből a Sunoo munkatársai 8 döntőst válogattak ki, akik továbbra is esélyt kapnak arra, hogy elnyerjék a milliomosnő kezét. Életkoruk 39 és 47 év között változik.

"Mint üzletasszony nincs ideje férjet találni magának" - árulta el a Sunoo képviselője. "Az átlagos, de komoly személyiségeket és a különösen ambiciózus, nagyra törő férfiakat kedveli" - árultak el még több részletet a leendő vőlegénnyel szemben támasztott követelményekről.

A szóvivő hozzátette, hogy olyan férfiak jöhetnek számításba, akik élvezik az életet, sok időt el tudnak tölteni vele utazásai közben, és megosztják vele bánatát és örömét.

Bizonyára akad olyan jelentkező, aki időt tud szakítani az utazgatásokra és semmittevésre, ezt azonban be is kell bizonyítaniuk a nőnek. Havonta két-három férfit interjúztat meg a gazdag üzletasszony.

Hogy mennyire kelendőek a gazdag, szerelemre éhes nők, azt tavaly év végén egy brit újságírónő, Claudia Connell bizonyította be. Az ál-üzletasszony a Seekingarrangement.com oldalán készítette el profilját, amelyben 42 éves, gazdag és sikeres nőként jellemezte magát.

Az érdeklődés mértéke hihetetlen volt. Még az Egyesült Államokból is írt néhány motivált ifjú, aki úgy gondolta, ekkora szerelemtől, vagyis vagyontól még a 6 ezer mérföldes távolság sem választhatja el.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5