Becsődölt a milliárdos építkezése

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A földé teszik egyenlővé a Trump International Hotel and Towert, amelyet a világ egyik vezető látványosságának szántak a befektetők. A felhőkarcoló Donald Trump tulajdona lett volna, ám a milliárdos a recesszió miatt képtelen volt megtéríteni a torony építésével járó költségeket.

Leállították Dubajban a Trump International Hotel and Tower nevű felhőkarcoló építését. A felhőkarcoló lett volna a város közelében található Palm Jumeirah mesterséges sziget egyik ékessége, azonban a milliárdos,


Így festett volna a torony


Donald Trump nem tud több pénzt adni az ingatlan befejezésére, ami nem igazán tesz jót az ingatlanbefektető megítélésének. A milliárdosnak 2,9 milliárd dirhamba (156 milliárd forintba) került volna az épület befejezése, amelyben ő maga is szert tett volna egy saját lakásra.

A torony eddig megépített részeit az Al Habtoor Leighton Group cég éppen ezekben a hetekben teszi a földdé egyenlővé. A munkálatok várhatóan júliusban érnek véget. Az illetékesek már új befektető jelentkezését várják.

A Palm Jumeirah kivitelezője, a Nakheel korábban arról tájékoztatta az érdeklődőket, hogy a Trump International Hotel and Tower építése bizonytalan időre leáll, azonban a közelmúltban kiderült, hogy a felhőkarcoló soha nem épül meg.

A toronyházban összesen 399 lakás, iroda, hotelszoba és üzlet kapott volna helyet, az összesen 250 ezer négyzetméteres alapterületen.

A 62 emeletes, 270 méter magas acél és üvegtorony a legmagasabb építmény lett volna a Palm Jumeirah szigeten, átadását 2011 nyarára ígérték. A mesterséges sziget jelenleg egész Dubaj legkeresettebb területe, az ingatlanosok, befektetők és magánszemélyek is itt vesznek legszívesebben ingatlant.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5