Elárverezik az eladósodott luxusszállodát

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A gazdasági recesszió egyre több luxusingatlan és hotel tulajdonviszonyát rendezi át. Ezúttal az elegáns St. Regis Monarch Beach keresi új gazdáját, mivel a mostani tulajdonosok nem tudták rendezni 70 millió dolláros adósságukat.

Aki a gazdasági válságból kedvező áron vásárolt ingatlanokkal, szállodákkal szeretne később kiszállni, és anyagi lehetőségei is megvannak egy ilyen gyűjteményre, ismét szert tehet egy luxuskategóriás példányra. A kaliforniai St. Regis Monarch Beach keresi új gazdáját, miután tulajdonosai nem tudták kifizetni 70 millió dolláros tartozásukat, ezért kénytelenek eladni a szállodát.


Eladó a kaliforniai luxusszálloda


Ha a felek időközben sem tudnak megegyezni, az árverést július 7-én tartják meg. Ez azt jelenti, hogy a szálloda akár maradhat a jelenlegi kézben is.

A szálloda legutóbb akkor került reflektorfénybe, amikor tavaly az AIG vezetői a 85 milliárd dolláros állami kisegítő csomag megérkezése után egy 443 ezer dolláros (88 millió forintos) vezető luxusnyaralást tartottak az exkluzív szállóban. A St. Regis Monarch Beach árairól sokat elárul, hogy a számlán 23 ezer (4,6 millió forintos) dolláros spa-kezelések, valamint 7000 dolláros (1,4 millió forintos) golfpálya használati díj is szerepelt.

A napokban az amerikai Starwood Capital nevű befektetésekkel foglalkozó cég is eladásra kínálta a tulajdonába tartozó híres párizsi szállodát, a Hotel de Crillont. A világ egyik legrégibb és legdrágább luxushoteljének kikiáltási ára 420 millió euró (117,5 milliárd forint).

Az ingatlan a párizsi Concorde téren található. A hotelben megfordult már Winston Churchill, Franklin Roosevelt, Elizabeth Taylor, Madonna és Arnold Schwarzenegger is.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5