Kisorsolja egy üzletember a luxusautóját és a házát

Címkék: nyeremény, milliomos, gazdag, válás, Aston Martin

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Elvált, ezért új életet akar kezdeni egy dúsgazdag brit bankár, mégpedig úgy, hogy az általa készített nyereményjáték győztesének ajándékozza a vagyonát képező házat, autót és hajót. Ha az összes sorsjegyet eladja, akár 4 millió fontos bevételre is szert tehet.

A 38 éves, Andrew Paul új életet akar kezdeni, és ezért meg akar szabadulni vagyontárgyaitól. A döntés háttérben az áll, hogy öt év után véget ért a házassága, és “előző életének" vagyont érő tartozékai fájdalmas emlékeket idéznek fel, írt a Daily Mail című brit lap.

dailymail.co.uk
Oda is adja, meg nem is


Az üzletember azonban nem egyszerűen csak túl akar adni a vagyontárgyakon, hanem azt szeretné, ha néhány szerencsés ember valóban új életet tudna kezdeni ezek segítségével. A Winanewlife.com oldalon keresztül bárki megnyerheti az ötszobás, 1,1 millió fontot (360 millió forintot) érő luxusingatlanát, 160 ezer fontos (52 millió forintos) Aston Martinját és 200 ezer fontos (65,5 millió forintos) Sealine 35 Sport típusú hajóját.

A versenyzőknek mindössze a 20 fontos (6500 forintos) jegyet kell megvásárolni, hogy részt vehessenek a játékban. A győztes, aki helyesen tippel egy golflabda koordinátáira, választhat: vagy megkapja a házat, autót és a hajót, vagy 1 millió fontnyi készpénzt vihet haza.

Ha az üzletember eladja az összes sorsjegyet, 4 millió fontos bevételre tesz szert, ami azt jelenti, hogy szépen profitál abból, hogy újrakezdi az életét, ráadásul nem kell háza eladásával foglalkoznia, ami nem lenne egyszerű a jelenlegi gazdasági helyzetben. Ha csak 150 ezer jegy fogy el, a készpénzben felvehető nyeremény értékét leszállítja.

"Egyedül szereztem a vagyonomat. Keményen dolgoztam egészen eddig, egy kicsit le akarok lassítani" - mondta a bankár. "Van egy négy éves fiam, és a válásom óta más dolgokat tartok igazán fontosnak. Lehetőséget akarok adni valaki másnak arra, hogy teljes életet éljen, úgy, ahogyan én tettem" - tette hozzá az üzletember, aki alig várja, hogy lássa, milyen változások következne be a nyertes életében.

A játék augusztus 19-én ér véget.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5