Román luxusajtó egy autó áráért

Címkék: ajtó, Swarovski, legdrágább, Mona Lisa

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Glittering Gioconda Shine az egyik legdrágább ajtó a világon. Bőr borítást kapott, a rajta látható Mona Lisa portrét 31 ezer Swarovski kristályból rakták ki. A majd hétmillió forintba kerülő ajtó egy bukaresti cég terméke.

Az új Pinum ajtók és ablakok iránt azok fognak érdeklődni, akik vonzódnak az igazán extravagáns dolgokhoz. A cég most megnyílt bemutatótermét nem Moszkvában, vagy valamelyik olajból gazdag országban találjuk, hanem a szomszédos Románia fővárosában.


Ajtó talányos mosollyal


Az ajtó a gyártó Diamond Line (gyémánt vonal) elnevezésű, tíz tagból álló termékcsaládjának legdrágább darabja. A Gioconda Shine ára és megjelenése miatt nemzetközi visszhangot váltott ki, a kristályokkal gazdagon megrakott ajtó tervezője Matilde Durante. A természetes bőrrel borított keretben 31 ezer Swarovski kristályt találunk, az ezeken megtörő fény rajzolja ki Mona Lisa képét.

A cég egyik munkatársa, Mihaela Colescu szerint az ajtó valódi művészeti termék, ezért kelthet érdeklődést tetemes ára ellenére is. Azt is elárulta, hogy elsősorban belföldi vásárlókra számítanak, mert véleményük szerint a válság ellenére is van az extrém drága termékekre kereslet Romániában.

A Gioconda Shine ugyanis 34 ezer dollárba (6,78 millió forintba) kerül. Minden bizonnyal ez az egyik legdrágább ajtó a világon, és biztosan a legdrágább Romániában.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5