Bíróság elé került az agresszív lottónyertes

Címkék: lottó, nyeremény, gazdag, per, Egyesült Királyság

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

230 ezer forintnak megfelelő összegre büntették meg azt a brit lottónyertest, aki kétszer is rátámadt egy kereskedőre, amikor az szóba hozott egy 7 éve ki nem fizetett tartozást. A milliomos azt állítja, hogy az eladótól vásárolt jacuzzi nem működött, ezért nem fizette ki a később rendelt 400 fontos tükröt.

dailymail.co.uk
Antonucci a bíróságra tart
Michael Antonucci ügyét a napokban kezdte tárgyalni a plymouth-i bíróság. A most 60 éves férfit 720 fontos, azaz 234 ezer forintos büntetésre ítélték. 1995-ben 2,8 millió fontot (910 millió forintot) nyert a lottón. A pénz nagy részét 12 év alatt sikerült elköltenie: vásárolt egy 750 ezer fontos (244 millió forintos) ingatlant, egy 250 ezer fontos (82 millió forintos) nyaralót és egy 200 ezer fontos (65 millió forintos) speedboat-ot.

Azt a hatalmas tükröt azonban "elfelejtette" kifizetni, amelyet 5500 fontos (1,8 millió fontos) jacuzzija fölé készíttetett 2002-ben. Amikor a Langham nevű kereskedő tavaly emlékeztette a milliomost a 400 fontos, azaz 130 ezer forintos tartozásra egy pubban, a lottónyertes fizetés helyett a vád szerint megütötte gyűrűjével a férfi száját, és sérülten a helyszínen hagyta. A tulajdonos kitessékelte őket a szórakozóhelyről.
 
Antonucci később követte egy másik pubba a férfit. Amikor ismét szóba került a tartozás, a milliomos újból helybenhagyta a kereskedőt.

A bíróságon az is elhangzott, hogy a milliomos a jacuzzit is Langhamtől vásárolta. A lottónyertes állítása szerint a jacuzzi nem működött, ezért tagadta meg a tükör kifizetését, és úgy gondolja, nem tartozik semmivel a kereskedőnek.

A milliomos védője szerint a kereskedő agresszíven követelte a pénzt. Antonucci nem ismerte be bűnösségét, azt mondta, önvédelemből ütött.

A lottónyertes annak idején 10 fontért (3200 forintért) vásárolta a nyertes szelvényt. A pénzt az édesanyjától kérte kölcsön.
 
Amikor bankszámláján már milliók voltak, feleségül vett egy 22 éves glamour modellt. A lottónyertes a bahamai esküvőre 10 ezer fontot (3,2 millió forintot) költött, és kifizette az ifjú ara mellnagyobbító műtétjét is. Mindezek ellenére a házasság mindössze 3 hónapig tartott.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5