Kis-Trianon kollekciót dobott piacra a Breguet

Címkék: Breguet Petit Trianon, kollekció, ékszer, óra

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy nyaklánc, karkötő, gyűrű, fülbevaló és egy karóra segítségével idézi a Breguet a versailles-i Kis-Trianon kastély egykori fényét. A Petit Trianon nevezetű ékszerkollekció fő díszítőeleme a gyémánt.

A híres svájci brand, a Breguet, amely a világ egyik legnevesebb óragyártó cége, a közeljövőben új óra- és ékszerkollekciót dob piacra, amelyet a francia Marie Antoinette királyné kora ihletett - írja a Trendymen.ru.

A Breguet Petit Trianon nevet viselő kollekció "múzsája" a versailles-i miniatűr kastély, a Kis-Trianon lett.


Így fest a Petit Trianon kollekcióban kapható óra


A lélegzetelállító kollekció szakértők szerint a tökéletes tervezést és az eleganciát foglalja magába. Nyakláncot, karkötőt, gyűrűket, klipszeket és órákat vásárolhatnak maguknak az érdeklődők,  a drágaköves kiegészítők központi alkotóeleme pedig egy óriási gyémánt lesz, amelyet több kisebb kő vesz körül.   

A Breguet a Petit Trianon időmérőjének formájának tervét a Reine de Naples kollekciójából merítette, vagyis a kézi húzású, gyöngyházas, gyémánt berakásos, fehérarany óra ovális alakot kapott. Az eleganciát pedig legfőképpen az óra számlapján található rengeteg gyémánt, illetve a gyémántköves csat és a fekete bőrszíj adja meg, de persze nem maradhatott le a Breguet-re is jellemző kékített acélmutató sem.

A Kis-Trianon 1768-ban XV. Lajos király parancsára szeretője, Madame de Pompadour márkinő részére épült, de lakott benne a nő "utódja", Madame du Barry is. XVI. Lajos trónra lépésekor, 1774-ben feleségének, az akkor 19 esztendős Marie Antoinette-nek ajándékozta.

A királyné ide vonult vissza, és csak azokat hívta meg, akiknek valóban kedvelte a társaságát. Maga az uralkodó sem látogathatott oda bármikor.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5