iPhone Swarovski burokban

Címkék: iPhone, tartó, Swarovski, luxus

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A legújabb iPhone tokokat tetőtől talpig Swarovski kristályokkal borították. Van köztük olyan, amelyről a Simpson család köszön vissza, és olyan is, amin a Louis Vuitton logója a fő díszítőelem. Gyerekeknek és felnőtteknek ezeket egyaránt szánják annak ellenére, hogy egy telefon árába kerülnek.

A mobil 3G verziója már elég ideje a piacon van ahhoz, hogy a sok tulajdonos valahogyan egyénivé akarja varázsolni. A sok kapható kiegészítő között most jelent meg az új kollekció.

chipchic.com
Gyerekekre és felnőttekre szabva

Nem kifejezetten olcsók, de egy gyémántokkal kirakott példánynál (és ilyenből is találni szép számmal a piacon) jóval kevesebbet kell értük fizetni, 190 dollár (39 ezer forint) minden példány. Az ár nem is kifejezetten magas, ha figyelembe vesszük, hogy a mintát mindegyiken több mint ezer eredeti Swarovski kristály alkotja.

Rengeteg okostelefonokkal kapcsolatos kiegészítő jelent meg az utóbbi időben a piacon. Ezek közül nem kevés a népszerű iPhone tulajdonosok számára kínál megoldást, ha ki szeretnének lógni a tömegből. A tokok azok közé tartoznak, melyek nem csak egyediséget, de védelmet is kínálnak a féltett telefonhoz.

Igaz, létezik közülük olyan, ami jóval többe kerül, mint a készülék maga.

A fentihez hasonló, kézzel készült, Swarovskival borított példányokat kínál például egy brit cég 270 fontért (89 ezer forintért).

És ahogy írtunk róla, egy német cég 108 800 dollárt (22,4 millió forintot) kér az általa készített aranyos, gyémántos tokért. Ez eddig a legdrágább.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5