Féláron is mehetünk luxusnyaralásra

Címkék: luxus, szálloda, hotel, válság

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Jó hír azoknak, akik szeretnek sokcsillagos szállodába megszállni, hogy sok helyen most komoly kedvezményeket kínálnak. Akár 30-50 százalékkal olcsóbbak most egyes luxushotelek a Kajmán-szigeteken, vagy az USA és Európa nagyvárosaiban is. Ingyen éjszakák, bónusz szolgáltatások és családi kedvezmények egyaránt előfordulnak.

Most jobb ajánlatokat találni a piacon, mint a 9/11-es terrortámadás után, vagy a SARS vírus időszakában, állítja Jan Freitag, a Smith Travel Research vezetője. A szakártő az összeállítást közlő Fortune magazin újságírójának nyilatkozott. Tapasztalatai szerint a világ számos luxusszállodájában 30-50 százalékkal alacsonyabbak az árak, mint egy évvel ezelőtt. Hasznos tudni, hogy ezeket a drasztikus kedvezményeket gyakran nem találjuk meg az intézmények honlapjain, hanem csak a foglalásnál kapunk ajánlatot.


Enteriőr a Four Seasons Hualalai szállodában


A tengerparti nyaralások esetén általános szabály, hogy aki teheti, keressen távoli célpontot. Érdemes például Hawaii nagy szigetén a Four Seasons Resort Hualalai-ban megszállni. A színvonallal kapcsolatban elég tudni, hogy Julia Roberts is itt szokott lakni családjával. A szállodában kerek ezer dollár (203 ezer forint) kedvezményt kap az, aki legalább négy napra foglal szállást.

A Four Seasons Maui szobaárai a megfizethető 395 dollártól (80 ezer forinttól) kezdődnek, és olyan extrákkal járnak együtt, mint egy kenutúra vagy búvárkaland. Bora Bora szigetén, a St. Regis Hotelben ugyan egy belépő szintű szoba is 1300 dollárba (264 ezer forintba) kerül naponta, de minden második éjszakát féláron adják.

A városi célpontok esetén is találni szép számmal kedvezményeket. A Ritz szóvivője, Vivian Deuschl azt nyilatkozta, hogy soha nem voltak ilyen alacsony áraik. Három éjszakás tartózkodás esetén egy jár ingyen, öt éjszakából kettő, egy hétből pedig három nap a bónusz. Mindehhez jár még például reggeli és ingyen gyerekprogram is. Ezek a kedvezmények minden egyesült államokbeli és karibi Ritz Hotel esetén járnak, továbbá például Dublin és Lisszabon Ritz szállodáiban is.

Lehetőségekben nincs hiány az európai városokban sem, az 1525-ben épült velencei Hotel Gritti Palace, a szomszédos Bécsben lévő Hotel Bristol, vagy a londoni Claridge is akciókkal csábítja a turistákat. Az előző kettőben minden negyedik éjszakát ingyen kínálják, az utóbbiban 738 helyett 375 dollár (150 helyett 76 ezer forint) egy éjszaka péntektől vasárnapig.

Most a családi luxusnyaralás is megoldható olcsóbban. A londoni Connaught hotelben két kétágyas szobát kaphatunk egy áráért, ami napi 866 dollár (176 ezer forint) megtakarítást jelent.

A washingtoni St. Regisben a 845 dolláros (172 ezer forintos) ár helyett most 495 dollárért (100 ezer forintért) szállhatunk meg. A Kajmán-szigetek szinte mindegyik luxusszállodájában ingyen alhat a család gyermeke, ráadásul minden ötödik éjszakát ingyen kapja a teljes család.

Mindez csak ízelítő, természetesen rengeteg további luxusszálloda akciózik a válságra való tekintettel, így most sokkal több embernek nyílik lehetősége, hogy luxuskörülmények között töltse a szabadságát.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5