Drágaköves ékszekollekciót dob piacra Gianfranco Ferre

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Bár maga Gianfranco Ferre soha sem foglalkozott drágaköves ékszerekkel, az olasz divatház vezetői most szövetségre léptek a Damiani illetékeseivel, és eldöntötték, hogy közös ékszerkollekciót terveznek.


Az egyik új ékszer terve
Az utóbbi években rengeteg szerencsétlenség érte a Gianfranco Ferre divatházat, hiszen elhunyt az alapító Gianfranco Ferre, majd a gazdasági krízis miatt csődeljárás indul a társaság ellen. Mindez ahhoz vezetett, hogy a márka hódolói elfordultak az olasz brandtől. De végre, hosszú idő után jó hírek keringenek a Gianfranco Ferre háza táján, hiszen új tervekbe kezdtek a ház képviselői. Együttműködési megállapodást kötöttek a híres Damiani olasz ékszerbolttal.

A tavasz-nyár 2010 nevezetű kollekció darabjai mind a Damiani, mind a Gianfranco Ferre üzleteiben megvásárolhatóak lesznek. Maga Gianfranco Ferre soha sem foglalkozott drágakövekkel díszített ékszerek tervezésével és kiadásával, annak ellenére, hogy tőle származik a közismert arany nyakkendőtű, amely Ferre állítása szerint mindig szerencsét hozott neki.

A drágaköves kiegészítőket a két cég illetékesei együtt tervezik, amelyhez segítségét nyújtja a Gianfranco Ferre két dizájnere, Tommaso Aquilano és Roberto Rimondi. Az alkotások aranyból és ezüstből készülnek, a nemesfémeket pedig rengeteg gyémánt díszíti majd. Férfi és női kiegészítőket is gyárt a két vállalat, az árak pedig 500 és 10 ezer euró (143 ezer forint illetve 2,8 millió forint) között mozognak majd.
 
"A gazdasági válság kiváló alkalom a megtisztulásra és arra, hogy minőségi márkát hozzunk létre - jelentette ki az egyik tervező, Tommaso Akvilano. Hozzátette: a recesszió a vásárlók számára kevesebb kiadást enged meg, ám a kivételes darabokra mindig szükség lesz.   

Ezzel az együttműködéssel talán megoldódik a Gianfranco Ferre helyzete, legalábbis a cég vezetői ezt remélik.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5