A leggazdagabb kutyák és macskák

Címkék: gazdag, állat, vagyon, luxus, limuzin

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Nemcsak a világ leggazdagabb embereiről, hanem azok négylábú kedvenceiről is készülnek vagyonlisták. A Bankling.com blog számba vette a legtehetősebb kutyákat és macskákat, akik nemcsak sokjegyű bankszámlával, hanem privát séffel, luxusvillákkal, limuzinokkal is rendelkeznek.

Az első négylábú milliomos 1923-ban tett szert komoly örökségre. Azóta számos arisztokrata és milliomos hagyja vagyonát négylábú kedvencére, sokszor saját családja kárára.


Egyes ebeknek limuzinos szolgáltatás is jár


Az ebek vagyonlistáját egy Günter IV nevű németjuhász vezeti. A kutya apjától, a Günther III nevű ebtől örökölte luxusvillákat és bahamai rezidenciákat is magában foglaló vagyonát, a négylábú felmenő pedig gazdája 1992-ben bekövetkezett halálakor lett egy mesés vagyon örököse. A kutya gazdája Karlotta Liebenstein grófnő volt.

A kutya képviselői 2000 júliusában megvásárolták Madonna 2,1 milliárd forintos miami villáját, és a pénzügyi képviselőinek és befektetéseinek hála vagyona azóta is csak gyarapodik, jelenleg 372 millió dollárra (76 milliárd forintra) tehető. A milliomos kutya vacsorája többnyire steak és kaviár, alkalmazottjai között pedig inas, sofőr, szobalány, masszőr és takarítók is vannak.

A németjuhászt Oprah Winfrey kutyái követik. A milliárdos bankszámlával rendelkező gyermektelen médiaszemélyiség 30 millió dollárt (6 milliárd forintot) hagyott az állatokra, az összeg négy eb között oszlik meg majd.

A harmadik leggazdagabb kutya Leona Helmsley néha mágnásnő sok viszontagságon átesett, Trouble névre hallgató máltai ebe. A 87 éves korában, 2 éve elhalálozott üzletasszony 8,8 millió eurót hagyott a kutyára. Unokái azonban megtámadták a végrendeletet, és mivel sikerrel jártak, szinte kisemmizték az egyébként harapós ebet. Trouble-t egyébként annyi halálos fenyegetés érte, hogy magánrepülőgéppel Floridába menekítették. 


Leona Helmsley és milliomos kutyájaNemcsak az idősödő, egyedülálló nők biztosítják be előszeretettel kutyáik jövőjét. Drew Barrymore labrador-keverék kutyája egy ízben megmentette a színésznő és exférje, Tom Green életét, ugyanis felkeltette őket, amikor kigyulladt a házuk. Barrymore hálából végrendeletében a kutyára íratta a 3 millió dolláros (611 millió forintos) ingatlant.

A Tina és Kate nevű collie-k 1 millió dollárt (203 millió forintot) örököltek gazdájuktól,  a brit Nora Hardwelltől, aki a 90. születésnapja előtt hunyt el. A kutyák a vagyon mellett a dúsgazdag néhai tulajdonos Bath melletti, St. John-i házát is megörökölték.

Felkerült a listára egy Jasper nevű kutya is, akit elaltattak volna, ha Diana Myburgh, egy sörgyár örökösnője nem menti meg. A tehetős nő 50 ezer dollárt (10,1 millió forintot) és egy ingatlant hagyott a talált kutyájára, és persze a sajátjára is. Az ebek vacsoráját privát séf készíti, és limuzinnal utaznak.

Milliomos macskák

A doromboló mágnások listáját egy Tinker nevű macska vezeti, aki pályafutását kóbor állatként kezdve küzdötte fel magát a leggazdagabbak közé. Rendszeresen látogatta a dúsgazdag özvegy, Margaret Layne házát, és a 226 ezer dolláros (46 millió forintos) vagyon mellett a néhai idős hölgy middlesexi otthonának 21 évig vagy haláláig tartó haszonélvezeti jogát is megörökölte, és társaságnak két nőstény macskát is kapott.

A meleg otthon és a pénz azonban közel sem nyújt biztonságot a fekete macskának, akit gondozói a számos halálos fenyegetésnek köszönhetően Walesbe költöztettek szigorú felügyelet mellett.

Beryl Reid néhai színésznő 1,8 millió dolláros (366 millió forintos) otthonát hagyta 5 macskájára, és azt is megengedte, hogy gondozójuk is beköltözzön az ingatlanba.

Fluffy egy brit templomi orgonista, Mary Burton macskájaként több mint 12 millió forintnak megfelelő összeget örökölt.

Ez azonban nem gazdája teljes vagyona volt, Ms. Burton a többi pénzt ugyanis egy állatmenhelynek adományozta. A végrendeletben a macska étrendjét is pontosan meghatározta, valamint azt, hogy sok napfényre és pihenésre van szüksége.

A leggazdagabb állatok között természetesen nemcsak kutyákat és macskákat találunk. Egy korábbi összeállításban milliomos csimpánz, teknős, tehén és bárány is szerepel.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5