A Gettómilliomos ihlette az aranyozott ételt

Címkék: étel, India, London, legdrágább

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy londoni étterem sajátosan ünnepelte meg, hogy piacra került DVD-n is a Gettómilliomos című film. Étlapjukra került ebből az alkalomból egy 2000 fontos (640 ezer forintos) indiai ételkülönlegesség. Ennél drágábban curry-s fogást nem kapunk, ehető arannyal sem.

A Samundari Khazana (azaz Tengeri Kincs) curry alapvetően nem más, mint kaviár, tengeri csigák, homár és ehető arany keveréke. Az ételkülönlegességet a felkapott londoni étteremben, a Bombay Brasserie-ben kínálják.


Milliomosok indiai étke


Prahlad Hegde-et, az étterem séfjét a The Sun újságírója faggatta arról, mit gondol, ki fizet ennyit egyetlen fogásért. A szakember szerint a látszat ellenére vannak még elkölthető vagyonokkal rendelkező emberek, akik számára ez az étel igazi felfedezés lehet.

A séf arról is nyilatkozott, hogyan készül a finomság. Ő maga készíti elő a halat és a tenger gyümölcseit fehér szarvasgombával, míg a kukta egy Beluga kaviárral töltött koktélparadicsomra illeszti a vékony aranylemezt (melyből 10 gramm kerül ezer fontba, azaz 320 ezer forintba).

Ezután négy tengeri csiga kisütése következik (ennek kilója 300 font, azaz százezer forint). Közben egy másik séf aranylemezt borít egy 80 fontos (26 ezer forintos) homárra, míg egy harmadik értékes kaviárt tölt négy fürjtojásba.

Az igen drága étekhez egy üveg pezsgő is jár, de aligha ezért az extráért rendelik majd. Igaz, az sem valószínű, hogy a film témája, az indiai szegénység jár majd az aranyt falatozó tehetősek fejében.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5